כללי הוספה לסקריפט FindChangeBylist

• הוסף לסימניות
שלום וברכה. אני רוצה להוסיף לסקריפט הנ"ל באינדיזיין שיחפש טקסט מודגש ויתן לו סגנון תו B1. אלא שכל פעם אני מקבל שהקוד שהקלדתי שגוי, גם כשאני מעתיק קוד אחר מהקובץ טקסט. מהי שורת הקוד שעלי לכתוב?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hagayros;1140752:
שלום וברכה. אני רוצה להוסיף לסקריפט הנ"ל באינדיזיין שיחפש טקסט מודגש ויתן לו סגנון תו B1. אלא שכל פעם אני מקבל שהקוד שהקלדתי שגוי, גם כשאני מעתיק קוד אחר מהקובץ טקסט. מהי שורת הקוד שעלי לכתוב?
תודה רבה!

כתוב בבקשה את הקוד שאתה כותב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1169591:
כתוב בבקשה את הקוד שאתה כותב
text {findWhat:"Bold"} {changeTo:appliedCharacterStyle: "B1"}

{includeFootnotes:true, includeMasterPages:true, includeHiddenLayers:true,

wholeWord:false}
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
קוד:
grep	{findWhat:"שוחר"}	{fontStyle:"Bold"}	{changeTo:""}
דוגמה. מחפש מילה"שוחר" מחיל בולד.

כלומר אחרי הגדרות החיפוש אתה מוסיף {} נפרד לפני החיפוש עבור הגדרות חיפוש ולפני ההחלפה עבור ההחלפה.

• הוסף לסימניות
ראשית תודה רבה!
אני מעונין שההחלפה תהיה לסגנון מסוים: B1. מה עלי לכתוב בתיבת ההחלפה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hagayros;1170152:
ראשית תודה רבה!
אני מעונין שההחלפה תהיה לסגנון מסוים: B1. מה עלי לכתוב בתיבת ההחלפה?

משהו כמו {אפפלי קאראקטר סטייל: פלוני אלמוני}
ולמקם במקום המקום שכעת יש פונט סטייל:בולד

כתוב בפרטי מחר בבוקר ואשתדל לתת לך הטקסט המדוייק בל"נ. אם לא יקדמוני.

• הוסף לסימניות
אליעזר גם אני רוצה

• הוסף לסימניות
נסו עם זה:
{appliedCharacterStyle:שם המדוייק של הסטייל}​

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 9.4 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
הבעיה כאן אינו ברעיון, אלא שלא מספיק להגדיר סגנון ב"שם" סתם, אלא צריך לייחס אותו לסגנון אמיתי שבקובץ.
צריכים לכתוב משהו כזה:
PHP:
{appliedParagraphStyle:app.activeDocument.paragraphStyles.itemByName("B1")
Hagayros - הקוד שלך לא נכון כי הגדרת בסוגריים הראשונות שהסקריפט יחפש מלה Bold כי כתבת את זה תחת הנתון של איזה טקסט לחפש
היית צריך לכתוב משהו כזה: (שמתי סוף שורה במקום טאב להבהיר את הקוד. לשימוש, צריך להחליף סופי שורה לטאבים)
PHP:
text
{findWhat:"\w+", fontStyle:"Bold"}
{appliedCharacterStyle:app.activeDocument.characterStyles.item("B1")}
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DMD;1171105:
הבעיה כאן אינו ברעיון, אלא שלא מספיק להגדיר סגנון ב"שם" סתם, אלא צריך לייחס אותו לסגנון אמיתי שבקובץ.
צריכים לכתוב משהו כזה:
PHP:
{appliedParagraphStyle:app.activeDocument.paragraphStyles.itemByName("B1")
Hagayros - הקוד שלך לא נכון כי הגדרת בסוגריים הראשונות שהסקריפט יחפש מלה Bold כי כתבת את זה תחת הנתון של איזה טקסט לחפש
היית צריך לכתוב משהו כזה: (שמתי סוף שורה במקום טאב להבהיר את הקוד. לשימוש, צריך להחליף סופי שורה לטאבים)
PHP:
text
{findWhat:"\w+", fontStyle:"Bold"}
{appliedCharacterStyle:app.activeDocument.characterStyles.item("B1")}
בהצלחה
באמת לא ניסיתי בפועל לגבי סגנון פסקה. ייתכן שאתה צודק, אבל לא בטוח כלל, שהרי הסקריפט מחפש על המסמך או הבחירה הפעילה, מה שמראה שהווא כבר טרח לזהות אותו.

מ"מ, אין להתווכח עם המציאות, האם בדקת את זה שזה עובד רק כך?

ולגבי ההצעה שלך כיצד לכתוב, כמדומה שזה לא לפי הוראות.הסקריפט
הפורמט זה{ הגדרות לחיפוש} טאב{מה לחפש}טאב{הגדרות להחלפה}טאב{במה להחליף}טאב{הגדרות.כלליות.של חיפוש והחלפה}

אבל גם זה אני כותב רק לפי התיעוד, לא עבדתי עם זה בפועל. וייתכן שאתה צודק במציאות.
(בגלל שיש סקריפט משלי לחיפוש והחלפה, יותר.נח בהרבה, להכניס השורות חיפוש וכו' יישר בתוך הקוד של הסקריפט)

• הוסף לסימניות
DMD, אתה לא צודק. הסקריפט בנוי בצורה כזו שמספיק לכתוב מה שאליעזר כתב.

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים, אך עדיין המילה המודגשת לא הוחלפה לסגנון B1..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hagayros;1171228:
תודה לכל העוזרים, אך עדיין המילה המודגשת לא הוחלפה לסגנון B1..

מה כתבת?

• הוסף לסימניות
אתה צריך להגדיר חיפוש: {פונט סטייל:בולד}טאב{חפש את:""}טאב{אפפלי קארקאקטר סטייל: "B1"}טאב{החלף ב:""}.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1171216:
DMD, אתה לא צודק. הסקריפט בנוי בצורה כזו שמספיק לכתוב מה שאליעזר כתב.

יכול להיות - זה לא פעם הראשונה וגם לא יהיה האחרונה.
אחרי נסיונות שלי מצאתי שזה לא עובד - וגם עכשיו נסיתי ולא עבד.
לכן, חיפשתי בפורומים של אדובי וראיתי שכתבו שהדוגמה בתוך הסקריפט לא נכתב נכון ושצריך לכתוב כמו שכתבתי למעלה (תסתכל כאן וכאן ובעיקר כאן הנכתב ע"י אחד מן המצויינים שם) - נסיתי מה שכתבו ואכן עבד לי! - ועד היום כך אני כותב וזה עובד.

אולם, אחרי שראיתי מה שכתבת, הסתכלתי בפנים הסקריפט וראיתי שאכן היה אמור לעבוד גם בלי זה כי הסקריפט רק ממלא את הנתונים של התיבת שיחה של חפש והחלף, וזה לבד יודע לייחס את שם הסגנון למסמך הנוכחית.

לא יודע למה לא עבד אצלי... וגם אצל כל אלו שכתבו בפורומים של אדובי...
מ"מ, מי שנתקל בזה ולא עובד להם (כמו אצלי) תוכלו לנסות כמו שכתבתי למעלה.

לתועלת הענין, אני יעלה לכאן סקריפט שאחד מכותבי סקריפטים בפורום הנ"ל עשה.
ממלאים את כל הנתונים שרוצים בתיבת חפש החלף של התוכנה כרגיל.
מפעילים את הסקריפט - הסקריפט יציג קובץ טקסט נקי עם כל הנתונים של התיבת שיחה הנ"ל
יש 3 שורות (מאוד אורכות) בקובץ ההיא, אחד לחפש רגיל, שני לגרפ, שלישי לגליף.
תעתיק את השורה שאתה רוצה משם לקובץ של FindChangeByList וזהו.
תוכל לעשות כך כמה פעמים להחלפות שונות, וכל פעם להעתיק מהקובץ שהסקריפט מציג.
(באמת יש בקישור האחרון למעלה, סקריפט יותר נוח לדבר הזה, אבל לא עבד אצלי אז לא העליתי)

קבצים מצורפים

• RecordFindChange_CS3_Kas.zip
    KB 1.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1171252:
אתה צריך להגדיר חיפוש: {פונט סטייל:בולד}טאב{חפש את:""}טאב{אפפלי קארקאקטר סטייל: "B1"}טאב{החלף ב:""}.

אליעזר, אולי אני טועה, אבל לא נראה לי שהסדר שכתבת נכון
יש רק 3 קבוצות:
1 - כל הנתונים של "חפש"
2 - כל הנתונים של "החלף"
3 - כל האפשרויות של חפש\החלף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DMD;1171582:
אליעזר, אולי אני טועה, אבל לא נראה לי שהסדר שכתבת נכון
יש רק 3 קבוצות:
1 - כל הנתונים של "חפש"
2 - כל הנתונים של "החלף"
3 - כל האפשרויות של חפש\החלף

הסתכלת בקובץ של הסקריפט? יש בתחילתו תיעוד. וכך זכור לי.
אינו מולי כעת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה