נכתב ע"י hagayros;1140752:שלום וברכה. אני רוצה להוסיף לסקריפט הנ"ל באינדיזיין שיחפש טקסט מודגש ויתן לו סגנון תו B1. אלא שכל פעם אני מקבל שהקוד שהקלדתי שגוי, גם כשאני מעתיק קוד אחר מהקובץ טקסט. מהי שורת הקוד שעלי לכתוב?
תודה רבה!
text {findWhat:"Bold"} {changeTo:appliedCharacterStyle: "B1"}נכתב ע"י eliezer;1169591:כתוב בבקשה את הקוד שאתה כותב
grep {findWhat:"שוחר"} {fontStyle:"Bold"} {changeTo:""}
נכתב ע"י hagayros;1170152:ראשית תודה רבה!
אני מעונין שההחלפה תהיה לסגנון מסוים: B1. מה עלי לכתוב בתיבת ההחלפה?
{appliedParagraphStyle:app.activeDocument.paragraphStyles.itemByName("B1")
text
{findWhat:"\w+", fontStyle:"Bold"}
{appliedCharacterStyle:app.activeDocument.characterStyles.item("B1")}
באמת לא ניסיתי בפועל לגבי סגנון פסקה. ייתכן שאתה צודק, אבל לא בטוח כלל, שהרי הסקריפט מחפש על המסמך או הבחירה הפעילה, מה שמראה שהווא כבר טרח לזהות אותו.נכתב ע"י DMD;1171105:הבעיה כאן אינו ברעיון, אלא שלא מספיק להגדיר סגנון ב"שם" סתם, אלא צריך לייחס אותו לסגנון אמיתי שבקובץ.
צריכים לכתוב משהו כזה:
Hagayros - הקוד שלך לא נכון כי הגדרת בסוגריים הראשונות שהסקריפט יחפש מלה Bold כי כתבת את זה תחת הנתון של איזה טקסט לחפשPHP:{appliedParagraphStyle:app.activeDocument.paragraphStyles.itemByName("B1")
היית צריך לכתוב משהו כזה: (שמתי סוף שורה במקום טאב להבהיר את הקוד. לשימוש, צריך להחליף סופי שורה לטאבים)
בהצלחהPHP:text {findWhat:"\w+", fontStyle:"Bold"} {appliedCharacterStyle:app.activeDocument.characterStyles.item("B1")}
נכתב ע"י ונתנו10;1171216:DMD, אתה לא צודק. הסקריפט בנוי בצורה כזו שמספיק לכתוב מה שאליעזר כתב.
נכתב ע"י eliezer;1171252:אתה צריך להגדיר חיפוש: {פונט סטייל:בולד}טאב{חפש את:""}טאב{אפפלי קארקאקטר סטייל: "B1"}טאב{החלף ב:""}.
נכתב ע"י DMD;1171582:אליעזר, אולי אני טועה, אבל לא נראה לי שהסדר שכתבת נכון
יש רק 3 קבוצות:
1 - כל הנתונים של "חפש"
2 - כל הנתונים של "החלף"
3 - כל האפשרויות של חפש\החלף
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים