כללי הוספת אלמנטים אוטומטית באידזיין

• הוסף לסימניות
בכל פעם שמופיעה אות או צירוף אותיות עם פונט מסויים בגודל מסויים, אני רוצה להכניס עיטור לפני האות ואחריה, כמו בדוגמא המצ"ב.
האם ישנה פקודה אוטומטית שיכולה לעזור לי במקום לעשות לעיטור "העתק"-"הדבק"?

קבצים מצורפים

• בלי עיטור.png
    KB 2.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
ראשית להעתיק ללוח את העיטור הרצוי,
בתיבת חפש את לסמן בעיצוב את הגופן והגודל הרצוי, ולהכניס את הפקודה
חפש את
(.)
החלף ב
~C$1~C

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1384851:
ראשית להעתיק ללוח את העיטור הרצוי,
בתיבת חפש את לסמן בעיצוב את הגופן והגודל הרצוי, ולהכניס את הפקודה
חפש את
(.)
החלף ב
~C$1~C

איך "מעתיקים ללוח"?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bason1661;1384888:
איך "מעתיקים ללוח"?

בוחרים את האובייקט ולוחציפ קונטרול+c

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי בצורה יותר מפורטת איך עושים את זה?
ניסיתי את מה שהביאו למעלה ולא עשה כלום.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
בשורת החיפוש (טקסט) כותבים את מה שמחפשים, לדוגמא - *.
בשורת ההחלפה כותבים: (^c או '@' שנמצא ליד שורות החיפוש> אחר> תוכן לוח מעוצב) דהיינו תחליף לאובייקט שעשינו לו "העתק", ואז מסמנים את אותו אובייקט ועושים לו "העתק", ומחפשים, התוכנה תמצא את כל ה* ולחיצה על "שנה" תחליף את זה לאובייקט

• הוסף לסימניות
יתכן שצריך לעשות חיפוש בגרעפ ולא חיפוש בטקסט?
לא יודעת. מעלה אפשרות למה זה לא הלך.
יענו המומחים כאן

• הוסף לסימניות
איתי- עזרת לי מאוד, זה עבד.

• הוסף לסימניות
אפשר שאלה נוספת?
אם יש לי במסמך אותיות של דפי גמרא כגון : מסכת שבת דף ג, ואני רוצה שאוטומטית כל פעם שמופיעות האותיות, יתוספו להם סוגריים משני הכיונים. דף (ג), אני יודעת איך לעשות שהוא יחפש את כל אותן אותיות בודדות, אבל לא יודעת איך לגרום להוסיף להם את הסוגריים.
אשמח לעזרה.
תודה.

• הוסף לסימניות
מה החיפוש שאתם משתמשים בו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה