אם אין נטפרי לא חייבים להתקין אנדרואידאיזה אנדרואיד התקנת?
אני באתרוג. תכל'ס מי יכול להדריך אותי איך אני מסתדרת עם הבעיה?אם אין נטפרי לא חייבים להתקין אנדרואיד
פתרון א':אני באתרוג. תכל'ס מי יכול להדריך אותי איך אני מסתדרת עם הבעיה?
הבנתי שהתכנה עצמה בעייתיתיש לך קישור אמין שאני יכולה להוריד? כולם מאיימים פה עם נזקים למחשב![]()
בקיצור אז אין לי דרך?הבנתי שהתכנה עצמה בעייתית
יודעת אם יש אפשרות לפתוח ווצאפ ווב על מחשב עם סינון נטפרי?אם אין נטפרי לא חייבים להתקין אנדרואיד
אפשר לעקוף את נטפרי עם תוכנה מדמה אנדרואיד כנ"ליודעת אם יש אפשרות לפתוח ווצאפ ווב על מחשב עם סינון נטפרי?
אחרי שכבר יש מספר וווצאפ.
אשמח לקישוריםאפשר לעקוף את נטפרי עם תוכנה מדמה אנדרואיד כנ"ל
יש על זה הרבה אשכולות
זה לא אנשי קשר במייל ולכן האופציה הזאת לא תוכל לעזור לי.אם יש לך על המחשב את אותו כתובת מייל שיש גם על המכשיר- ברגע שתשמרי את הבן-אדם בתור איש קשר באנשי קשר של המייל- זה יוכל לשמש אותך גם לוואטסאפ.
2 הערות:
1. לפעמים לוקח כמה דקות וכמה ריענונים.
2. תוודאי שבמכשיר מוגדרים אנשי הקשר של המכשיר גם מתוך המייל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים