הוספת אתר לכרטיסיות בכרום

• הוסף לסימניות
בכרום, כאשר לוחצים על כרטיסיה חדשה הוא מביא לי תמונות ממוזערות של 8 אתרים שאני נכנסת אליהם הכי הרבה.
בעבר בטעות מחקתי משם את פרוג
ומאז למרות שאני נכנסת לכאן הרבה הוא לא חוזר
ניסיתי לחפש בהגדרות ובכלים אופציה של הוספת אתר אבל לא מצאתי
כמו"כ אני מחפשת אופציה שאוכל לקבע אתרים מסוימים (נעיצה)
איפה מסדרים את כל זה?

• הוסף לסימניות
דבר ראשון לגבי הוספת דף למועדפים צריך פשוט ללחוץ על סמל הכוכב שמופיע בשורת הכתובת וללחוץ על "בוצע".

לגבי רשימת "הכי פופולריים" לא ידוע לי על אפשרות להוסיף באופן ידני, אבל אפשר פשוט להסיר את הדף האחרון שלא חשוב לך שיופיע שם, עד שיופיע הדף הרצוי.

יש גם תוסף שמאפשר להתאם אישית את הדף כרטיסייה חדשה ע"י הוספת אתרים לרשימת הכי פופולריים.

מצ"ב קובץ ההתקנה. להתקנתו, יש לחלץ אץ הקובץ מהארכיון, ולאחמ"כ להיכנס בדפדפן לכלים > הרחבות ולגרור את הקובץ לתוך הדף הזה.

קבצים מצורפים

• ספיד דיאל.rar
    KB 260.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הוספת אתר לדפים בדפדפן ''כרום''

נכתב ע"י שקדיה;919286:
בכרום, כאשר לוחצים על כרטיסיה חדשה הוא מביא לי תמונות ממוזערות של 8 אתרים שאני נכנסת אליהם הכי הרבה.
בעבר בטעות מחקתי משם את פרוג
ומאז למרות שאני נכנסת לכאן הרבה הוא לא חוזר
ניסיתי לחפש בהגדרות ובכלים אופציה של הוספת אתר אבל לא מצאתי
כמו"כ אני מחפשת אופציה שאוכל לקבע אתרים מסוימים (נעיצה)
איפה מסדרים את כל זה?

האם הסתדרת?
אם לא אז בדפדפן כרום [ונראה לי שגם בפיירפוקס] יש אופציה של הוסף דף [שלדעתי עדיפה], כשאת באתר הרצוי לחצי עם עכבר ימני על השורה שמתחת לשורת הכתובת, ובחרי הוסף דף. מעתה והלאה הדף יתוסף באופן קבוע בשורה זו, [ואם יהיו הרבה דפי אתרים כאלו יהיה ניתן לראותם בלחיצה על סימן ה>> המופיע בסוף השורה.
מצ''ב צילום מסך - המלבן האדום מקיף את השורה שעליה לוחצים כדי להוסיף דף
הריבוע הכחול הקטן שבתוכו מקיף את הלחצן המראה את רשימת הדפים המלאה שהתווספה אם מדובר בדפים מרובים, שצר להם המקום על השורה המדוברת.
בהצלחה!!!

קבצים מצורפים

• הוספת דפים בדפדפן כרום.JPG
    KB 249.7 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
תודה על ההשקעה את אופצית הוסף דף הכרתי. בכל מקרה בתוסף שהביאו כאן מצוין אפשר להחליט כמה דפים יציג (אפשר הרבה) לשלוט בשמות ובמיקומים ועובד מצוין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה