כללי הוספת בלידים לקובץ PDF מוכן

• הוסף לסימניות
האם מישהו מכיר אפשרות קלה להוספת בלידים לקובץ PDF מוכן?

• הוסף לסימניות
הגדרתי מספר עמודים במסמך אינדזיין כמו בPDF, ייבאתי את הPDF ועשיתי ALL כדי שכל הדפים ייובאו, מיקמתי את העמוד הראשון של הPDF במקום (בעמוד הראשון (והיחיד בינתיים) של המסמך אינדיזיין).
מה הלאה? איך אני גורם לכך שכל הדפים של הPDF יכנסו למסמך?
תודה רבה לכל העונים

• הוסף לסימניות
יש סקריפט של הארבס למיקום PDFים במסמך אינדיזיין. מכאן אפשר ללמוד שהדרך אינה פשוטה.

האם לא פשוט יותר להגדיר את הPDF באקרובט מחדש לגודל עמוד גדול יותר? אני אנסה לבדוק אצלי איך עושים את זה, אבל זו נראית לי שיטה פשוטה יותר ממיקום מחודש באינדיזיין.

• הוסף לסימניות
אם יש לכם אקרובט, הדרך שם היא כזו:
נכנסים למסמך הPDF
קובץ, הדפס
שם יש אפשרות להיכנס ל'מאפיינים', וב'גודל העמוד' לבחור 'הוסף' ולהגדיר גודל עמוד גדול מעט יותר מגודל העמוד המקורי (כלומר, בתוספת בליד של מ"מ אחדים לכל צד). לקרוא לגודל העמוד החדש בשם כלשהו, ולאשר את ההוספה.
אח"כ אפשר לבחור לקובץ המודפס את גודל העמוד החדש שיצרת, ולאשר.
את צורת הפריסה של העמוד בדף ההדפסה יש להגדיר 'ללא', כלומר - שלא יגדיל או יקטין את העמוד המקורי (כולל האובייקטים שבו והטקסט והכול) לפי המידות החדשות, אלא ימקם אותו בגודלו המקורי באמצע העמוד המודפס.
זהו זה!

(אם הדרך שלי לא נכונה אבקש מן המומחים להעיר. אני ניסיתי, ולמיטב ידיעתי זה מצליח).

• הוסף לסימניות
לתשומת לב - הוספה של בליד כזה מתאימה רק לדפים בעלי רקע לבן, ובלי אובייקטים שגולשים מן הקצוות. הבליד שייתווסף יהיה לבן, כמובן.

• הוסף לסימניות
דומני שלא הבנתי כראוי את הבקשה. האם מדובר על הוספה של שוליים נוספים לעמוד או שמדובר בהוספה של סימני הבליד בלבד, כשהעמודים כבר מוגדרים בגודל המורחב שלהם, כולל הבליד?
אם הגודל כולל את הבליד, חשוב לדעת אם בסגירה המקורית של המסמך הוגדר גודל העמוד הנכון, בניכוי הבלידים. אם כן, אפשר בקלי קלות לסמן באקרובט שיוסיף את סימני הבלידים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה