דרוש מידע הוספת דיירים של יח''ד בחשבון הנפשות המתגוררים בבית לצורך הנחה בחשמל ומים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
דחוף!!!
לחבר יש יח''ד והתשלום של החשבון חשמל ומים הינו מהתעריף הגבוה היות והוא בבית בסה''כ 3 נפשות וביחי''ד ישנם עוד 4 נפשות - יוצא שהוא מקבל תעריף של 3 לשבע,
השאלה האם יש מישהו שיודע האם ניתן לרשות איכשהוא שגם הגייר גר בבית שלי בשביל לקבל תעריף מעודכן ל7 נפשות?
משלם כיום סכומים עזויים!
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
בחשמל אין הנחה
היה צריך לשים שעון שמחשב את צריכות החשמל של הדירה ולגבות מהדיירים

• הוסף לסימניות
מים הוא מעדכן בעירייה (בתנאי שהדיירים רשומים בת.ז. בכתובת שם)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם אני זוכר נכון שגרתי ביחידה עדכנתי ( בשביל הבעה"ב) גם בלי שהתז רשום בכתובת והעדכון היה בחברת המים העירונית ולא בעירייה
אולי בהצגת חוזה שכירות

• הוסף לסימניות
נראה לי שכדאי לשים לב האם היחידות מאושרות ע"י העיריה, אם לא יתכן ויצא שכרו בהפסדו ויכול להיות שידרש לשלם ארנונה מוגדלת או לפרק את היחידות

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח לתאגיד המים העירוני חוזה שכירות וצילומי ת.ז. והם מעדכנים את מספר הנפשות
אשמח להבין אם הבנתי נכון.
בעצם אני צריך שהשוכר יהיה רשום בת''ז על הכתובת והדירה שלי ואז אני מצלם את הת''ז והחוזה שכירות ושולח לתאגיד המים והם מעדכנים??
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בהגיחון אפשר לעדכן נפשות גם עד שנה אחורה ולקבל החזר על הפער

• הוסף לסימניות
אשמח להבין אם הבנתי נכון.
בעצם אני צריך שהשוכר יהיה רשום בת''ז על הכתובת והדירה שלי ואז אני מצלם את הת''ז והחוזה שכירות ושולח לתאגיד המים והם מעדכנים??
תודה רבה!
לא משנה הכתובת בת.ז. של השוכר, מה שחשוב זה מספר הנפשות.
לשלוח צילום ת.ז + חוזה שכירות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה