כללי הוספת דף באילוס'

• הוסף לסימניות
אין מנוס אלא לעשות את הקורס של פרוג
אני מהדור הישן, למדתי על פריהנד ועכשיו אני מנסה בכוחותי האחרונים ללמוד גם את אילוס', בקיצור נתקעתי בדבר פשוט,
איך אני מוסיף עודף דף לעבודה עליו באותו הקובץ, למשל כדי לעצב כפולת עמודים.
ואח"כ איך אני מקרב אותם על המסך כדי לראות את התוצאה ביחד?

• הוסף לסימניות
פשוט מאוד יש כלי שנקרא Artboard tool שנמצא מעל הכלי של היד,
אתה יכול לצייר עוד דפים על אותו העמוד ולהגדיר את הגודל למעלה.

חו"מ כשאתה יותר מסמך חדש יש Number of Artboards ששם אתה יכול לכתוב כמה עמודים אתה צריך ובאיקונים שלידו את הסדר שבו יסדר לך את הדפים.

• הוסף לסימניות
חו"מ כשאתה יותר מסמך חדש יש Number of Artboards ששם אתה יכול לכתוב כמה עמודים אתה צריך ובאיקונים שלידו את הסדר שבו יסדר לך את הדפים.[/QUOTE]

למה לא מצאתי את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dn;409403:
חו"מ כשאתה יותר מסמך חדש יש Number of Artboards ששם אתה יכול לכתוב כמה עמודים אתה צריך ובאיקונים שלידו את הסדר שבו יסדר לך את הדפים.

זה משהו חדש בשבילי שאפשר לעשות מס' עמודים באילוס'
חפשתי את ההגדרה ולא מצאתי
אפשר בבקשה לפרט יותר? תוטדה מראש

• הוסף לסימניות
הוספת עמודים באילוסטרייטור אפשרית רק החל מ-CS4 והילך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה