כללי הוספת דף באינדיזין

• הוסף לסימניות
אני מנסה להוסיף דף לקובץ באינדיזין (להוסיף דף בהתחלה)וכל פעם שאני מנסה זה סוגר לי את התוכנה.כשניסיתי להוסיף דף באמצע הוא עשה את זה בלי בעיות.
מה יהיה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גן חסידי;2248712:
אני מנסה להוסיף דף לקובץ באינדיזין (להוסיף דף בהתחלה)וכל פעם שאני מנסה זה סוגר לי את התוכנה.כשניסיתי להוסיף דף באמצע הוא עשה את זה בלי בעיות.
מה יהיה???

תוסיף באמצע, אח"כ תגרור להתחלה:)

• הוסף לסימניות
מישהו נתקל בבעיה כזאת?
בקובץ אחר שניסיתי לעשות את זה - זה לא עשה בעיות

• הוסף לסימניות
להכניס את הדף לעמוד אחר הוא כן נותן? להמשיך לעבוד איתו (בלי להעביר לקדמת הקובץ), אפשרי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;2249110:
להכניס את הדף לעמוד אחר הוא כן נותן? להמשיך לעבוד איתו (בלי להעביר לקדמת הקובץ), אפשרי?

לא...........................

• הוסף לסימניות
בלי להכניס דפים נוספים, הקובץ עובד רגיל?
מה הדף המדובר? מה יש בו?

• הוסף לסימניות
אין בו כלום חוץ ממה שהוא מושפע מהמסטר-רקע וחוץ מזה כלום
כנראה הקובץ השתגע:mad::mad::mad:

• הוסף לסימניות
מאיפה הרקע שלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה