כללי הוספת דפים באינדיזיין למסמך קיים

• הוסף לסימניות
עימדתי חוברת שמבוססת על דפי אב באינדיזיין,
החוברת בנויה על צמדי עמודים
כרגע אני רוצה להוסיף עמוד אחרי העמוד הראשון, מה שגורם לכל העמודים לזוז קדימה
הבעיה היא שהכל משתבש לי, כי העמודים הזוגיים הופכים לאי זוגיים ולהפך וכל האובייקטים זזו לי לפי דפי האב..
האם יש אפשרות להוסיף עמוד בצורה כזו שלא יהיה שיבוש?
פליז תעזרו לי בבקשה...
תודה!!!!

• הוסף לסימניות
תוסיפי עוד עמוד חוץ מהעמוד שאת צריכה להוסיף, דהינו תוסיפי 2 עמודים אחרי עמוד 1, רק בשביל שכל שאר העמודים ישארו בימין ושמאל שלהם, ושאת מייצאת לPDF אל תיצאי את העמוד "סרק" שהוספת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איתי-;1054401:
תוסיפי עוד עמוד חוץ מהעמוד שאת צריכה להוסיף, דהינו תוסיפי 2 עמודים אחרי עמוד 1, רק בשביל שכל שאר העמודים ישארו בימין ושמאל שלהם, ושאת מייצאת לPDF אל תיצאי את העמוד "סרק" שהוספת

אבל איך זה יתחלק בהדפסה?
העמוד הריק "יפיל" את הכל!

• הוסף לסימניות
היה לי פעם בעיה כזו יצאתי לPDF ואת העמוד הנוסף סגרת בPDF וצרפתי עם אקרובט פרו

• הוסף לסימניות
הפתרון הנ"ל הוא בשביל שלא יזוזו העמודים מימין לשמאל והפוך ויחול עליהם המאסטר הלא נכון. אבל לגבי ההדפסה ודאי שזה בעיה. עצתי, אם זה אפשרי (כמו בספרי קודש קריאה וכדו') פשוט להשאיר עמוד (ימני) ריק. או לחשוב עם הלקוח אך למלא את העמוד הריק, כך אני עשיתי עם לקוח בשביל שהעמוד הראשון של הספר יצא בעמוד שמאל...

• הוסף לסימניות
איתי- תודה, כנראה זה מה שאעשה
פשוט נוסיף עוד עמוד / נעביר את העמוד הזה לסוף...
בכל אופן
תודה לכל מי שניסה לעזור!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה