אביזרים לרכב הוספת חגורה במושב אחורי

• הוסף לסימניות
יש לי רכב שלא כתוב ברשיון הרכב מספר נוסעים.
איך מוסיפים במושב האחורי חגורה(מושב של שניים)? לאחר שמוסיפים זה חוקי לגמרי?

• הוסף לסימניות
כדאי לחשוב לא רק אם זה חוקי, אלא גם ובעיקר אם זה בטיחותי.
אם המהנדסים של הרכב בנו אותו כך שיהיה בטיחותי עבור 2 נוסעים, מאוד יכול להיות שתוספת נוסע תהיה לא בטיחותית - גם לו וגם לשאר הנוסעים.

• הוסף לסימניות
כדאי לחשוב לא רק אם זה חוקי, אלא גם ובעיקר אם זה בטיחותי.
אם המהנדסים של הרכב בנו אותו כך שיהיה בטיחותי עבור 2 נוסעים, מאוד יכול להיות שתוספת נוסע תהיה לא בטיחותית - גם לו וגם לשאר הנוסעים.
מאיפה אדוני מביא את זה ?
יש חברות שמורות לעסוק וזה
ולרשום את זה כדת וכדין ברישוי הרכב

• הוסף לסימניות
מאיפה אדוני מביא את זה ?
יש חברות שמורות לעסוק וזה
ולרשום את זה כדת וכדין ברישוי הרכב
אני לא טוענת שזה בוודאות לא בטיחותי, רק מזהירה שכדאי לבדוק היטב.
זה שמשהו חוקי ורשום לא אומר שהוא בטיחותי.
מהנדסי רכב מתכננים אותו כך שבמקרה של תאונה ח"ו הנוסעים יהיו מוגנים ככל האפשר. אם נוסף נוסע לא מתוכנן, ההגנה הזו עלולה להיפגע.

• הוסף לסימניות
אני לא טוענת שזה בוודאות לא בטיחותי, רק מזהירה שכדאי לבדוק היטב.
זה שמשהו חוקי ורשום לא אומר שהוא בטיחותי.
מהנדסי רכב מתכננים אותו כך שבמקרה של תאונה ח"ו הנוסעים יהיו מוגנים ככל האפשר. אם נוסף נוסע לא מתוכנן, ההגנה הזו עלולה להיפגע.
נו טוב
הגבתי כי חשבתי שאדוני מבין בבטיחות ברכב
טעיתי, לא נורא

• הוסף לסימניות
דברתי עם המהנדס, מבחינה בטיחותית זה בסדר.
פרקטית אני לא יודע איך עושים את זה

• הוסף לסימניות
דברתי עם המהנדס, מבחינה בטיחותית זה בסדר.
פרקטית אני לא יודע איך עושים את זה
בפועל עושים את מי שעסקים באיבזור רכבים מסחריים
אני מכיר אחד בצומת כנות
ויש את 'הרצל' בפ''ת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה