כללי הוספת טקסט לפני מספר > GREP Indesign

• הוסף לסימניות
שלום, אשמח לעזרה קטנה בעניין הזה:

אני רוצה להוסיף מילה מסויימת לפני כל מספר.
זאת אומרת, שלפני כל מספר תופיע מילה באופן הבא: Word 1, Word 2 וכן הלאה.
אני מניח שהדרך הקלה היא באמצעות GREP, לצערי אני לא מתמצא מספיק.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
כדאי לעבוד דרך סגנון הפיסקה,
הדרך פשוטה מאוד,
להכנס למאפייני המספור, ולכתוב שם לפני תבנית המספור את המילה שרוצים להוסיף.
אפשר גם לתת סגנון תו (מודגש, צבע) למספור, ועוד שינויים כפי שמופיעים בתיבה המצורפת:

קבצים מצורפים

• 2013-07-10_050923.jpg
    KB 80.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תודה רבה, במיוחד על ההשקעה, אבל את הפיתרון הזה אני מכיר.
הבעיה שמדובר במספרים בסגנונות שונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;1049750:
תודה רבה, במיוחד על ההשקעה, אבל את הפיתרון הזה אני מכיר.
הבעיה שמדובר במספרים בסגנונות שונים.

הבעיה היא שמספור אוטומטי אינו נחשב אות לשם חיפוש בגרפ.
וגם לא ניתן להכניס טקסט לפניו.

תוכל לעשות המרת מספור לטקסט. ואז לחפשו. כמובן זה ימנע אפשרות עדכון.

גרפ להכניס מילה לפני מספר בתחילת פסקה:
^\d
בהחלפה:
מילה שתרצה ו$0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה