הוספת יחידת הורים, לחדר קיים

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חוות דעת,
אקדים ואומר שאין לי שום שום ידע מקדים, כך שיתכן שהשאלה לא מספיק ברורה,
או חסרים בה פרטים בסיסיים. אם כן, אשמח להכוונה.

ב"ה קנינו דירה חדשה, ואנחנו רוצים, כחלק מהשיפוץ לפני הכניסה, להוסיף יחידת הורים באחד החדרים.

אין לי שרטוט של החדר בעצמו, וגם אין לי ממש תכנון לגביו, ככה שכל רעיון יתקבל בברכה.
(כלומר לא לגבי מיקום ארון/מיטות/שידה וכו')

מידות החדר הן 2.78*5.40
בצידו הפנימי, לאורך, הקיר צמוד לקיר האמבטיה, מה שיכול לעזור באינסטלציה (משם גם דלת הכניסה)
הקיר לאורך השני הוא חיצוני

האם אפשר לעשות זאת? קל? קשה? מסובך? אשמח להכוונה.

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
כדאי שתעלי שרטוט אפילו ידני
לא ברור מהו האורך שצמוד לאמבטיה, הקיר של 5.4 או של ה 2.78

• הוסף לסימניות
בכזה שרטוט בטוח עוד לא נתקלתם...
P1000629.JPG

• הוסף לסימניות
בגדול נראה שאפשר, ואפילו יחידה יפה

• הוסף לסימניות
אולי זה לא המקום לשאול, אבל אם כן ----

עלות משוערת +- של דבר כזה??
יש בכלל אפשרות לשער דבר כזה? או נגיד מה המינימום של דבר כזה, עם מוצרים ברמת סטנדרט

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד חוות דעת. תודה.

• הוסף לסימניות
עלות משוערת +- של דבר כזה??
מה שאני יודעת זה שהמחירים מאד עלו לאחרונה

הייתי מביאה קבלן שיגיד כמה נראה לו שיעלה, בי זה תלוי בהמון דברים כמו קומה, גישה לדירה, מיקום חנוכיית מים ועוד

• הוסף לסימניות
מישהו יודע עלות משוערת של הוספת יחידת הורים מינימלית?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה