הוספת לוח עברי תשע"ג ליומן גוגל ואאוטלוק - לשימוש חופשי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה על המהירות!
אבל זה לא קובץ תקין
מופיע לי (") במקום תאריכים

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
תודה!!

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר ליומן של גוגל?

• הוסף לסימניות
אין לכם מושג כמה עזרתם לי.
זה מועיל מאד
תודה ענקית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;2188394:

גלגל השיניים>הגדרות>כללי>יומן חלופי> לשנות מ'אין יומן חלופי' ל'לוח שנה עברי'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;2188394:

כן,
כל המידע באתר: http://jmc.mss.co.il

(אם משום מה חסום לכם, אז א. בקשו שיפתחו לטובת הכלל, זה אתר שלי, ללא פרסומות.
ב. עיינו פה בתחילת האשכול ובאשכולות דומים.
או בקיצור:
נכנסים ליומן גוגל שלכם -> בצד ימין למטה תמצאו מתחת ל "יומנים אחרים" תיבה בה כתוב "הוסף יומן של חבר" (או "הוסף יומן עמית לעבודה")
הקלידו/הדביקו בתוכה את הכתובת: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אם ברצונכם רק בפרשות וחגים הקלידו/הדביקו את הכתובת: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
)

• הוסף לסימניות
מקפיצה!
יש לוח שנה תשע"ח לאאוטלוק?

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב
יש למישהו לוח שנה תשע"ח לאוטלוק?

• הוסף לסימניות
חסום לי...

• הוסף לסימניות
בבקשה

שנה טובה ומתוקה

קבצים מצורפים

• תשעח.zip
    KB 2.8 · צפיות: 28
  • תשעח חגים.zip
    KB 1.3 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה