- הוסף לסימניות
אשמח לדעת מה הדרך הטובה ביותר לעשות מחיצה למחשב (שיהיה כונן c וכונן D) והאם יש בכלל צורך לעשות מחיצות
תודה רבה
תודה רבה
לעצם השאלה אם יש צורך
יש עדיפות מסויימת להשאיר את מחיצת המערכת כמה שיותר פנויה ואת שאר הקבצים לשים במחיצה נפרדת
עוד תועלת היא שכך יש יותר ודאות לא ימחקו בטעות קבצים קריטיים הקשורים להפעלה תקינה של המערכת
להשאיר בC בסביבות 100GB (במחשב סטנדרטי), את השאר בD.תודה רבה על התשובות המפורטות!
יש לי עוד כמה שאלות:
א. כמה כדאי להשאיר בC לעומת D (שליש? חצי? )
ב.למה חשוב לקנות דווקא מטכנאי?
תודה רבה!
ולגבי השאלה השנייה למה באמת חשוב לקנות דווקא מטכנאי?
כל מילה פנינה.@פרסומון לא ענה כי
אנחנו נוגעים בדבר ....
אני יכול?
בא ניקח לדוגמא שאת קונה מחשב נייד מKSP ובא נגיד שקנית אותו עם ווינדוס כבר
שמדליקים את המחשב יש כמה דברים שכדאי להגדיר כמו שצריך
אחד מהם זה מחיצות וכו וכו
ב.כל הסיפור של הנראות של השולחן עבודה הוספת סמלים נצרכים..... הגדרות לשימוש נוח וכו
ג. שאר התוכנות הבסיסיות שצריך אנטי וריוס נורמלי לא איזה מקאפי מעפן שבא עם המחשב
תוכנות עזר וכו וכו
אני יכול להגיד שמספיק לי דקה לדעת אם המחשב עבר אצל טכנאי בהתחלה זה כל כך בולט
(אני עצמי אחרי שקנינו מחשב נייד חזק מאוד ללקוח הבנתי שהגירסת מערכת הפעלה שלו היא 10 אבל גירסה ישנה, מה שיציק ללקוח בהמשך .. עשיתי פירמוט מלא והתקנתי מחדש מא' עד ת'... זה בחיים לא היה קורה אם קונים אחרת)
ד. השירות אם צריך עזרה במשהו אם בהתקנה או שח"ו יש בעיית חומרה וכו וכו יש למי לפנות
והטכנאי משתדל לעזור ככל שניתן לא כמו חנות חומרתית כמו KSP ודומיו שאומרים לך תשבור את הראש .. ואז כל משהו מטכנאי עולה תשלום
בקיצור זה לא הכי מומלץ
ה. שמגיעים לנייחים.... פה זה הרבה יותר מורגש איכות החלקים והתאמתם ללקוח הספציפי
ראינו מפרטים מזעזעים של רשתות מחשב מובילות ....
הקפדה על איכות החלקים שלא רק שיש מעבד i7 אלא איזה לוח יש איזה מארז איזה ספק כח איזה זיכרונות איזה דיסקים .... בסוף יש SSDנכון , אבל איזה פירמה?
ושלא נתחיל לדבר על ההתקנות בסדר?
יש מלא מה לדעת שמתקינים ...... שלא לדבר על עדכוני ביוס ודומיו התקנה מערכת מלאה עם תוספים נצרכים כמו DAO וכו וכו התקנה שלקוח יכול רק להנות מהעבודה
בקיצור יש מלא סיבות
אז מי שחושב שיקנה מKSP כי במאה חמישים שקל יותר זול
זה לא תמיד עובד!!
בהצלחה בכל
עכשיו אני נזכר שהיה על זה מלא דיונים........
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים