הוספת מיקום בגוגל מפות

• הוסף לסימניות
מקווה שאני במקום הנכון...

אני מעוניין להוסיף עסק בגוגל מפות, שיופיע גם אם לא מחפשים את שם העסק [את זה כבר עשיתי...]. כלומר, שכאשר אדם יצפה באיזור מסוים, הוא יראה שם את שם העסק, כפי שרואים קופות חולים ובתי עסק שונים.

אשמח לעזרתכם...

• הוסף לסימניות
מה הבעיה נכנסים לגוגל מפות לוחצים ימני על הוספת מקום חסר ומוסיפים את המקום והביקורת של גוגל בודקת אם זה נכון ואז זה מוסיף את זה

• הוסף לסימניות
מה הבעיה נכנסים לגוגל מפות לוחצים ימני על הוספת מקום חסר ומוסיפים את המקום והביקורת של גוגל בודקת אם זה נכון ואז זה מוסיף את זה
ככה נוסף המקום, אבל זה לא אומר שיראו אותו במפה, זה רק אומר שאם תחפש תמצא את זה.
באקראי הבאתי דוגמא מחנות שלא מופיעה על המפה אפילו שמופיעה בחיפוש.

קבצים מצורפים

• Screenshot_2018-07-03-13-41-00-652_com.google.android.apps.maps.jpg
    Screenshot_2018-07-03-13-41-00-652_com.google.android.apps.maps.jpg
    KB 249.6 · צפיות: 61
  • הוסף לסימניות
ככה נוסף המקום, אבל זה לא אומר שיראו אותו במפה, זה רק אומר שאם תחפש תמצא את זה.
באקראי הבאתי דוגמא מחנות שלא מופיעה על המפה אפילו שמופיעה בחיפוש.
נכון מאוד. השאלה היא איך גורמים שכן יראו אותו במפה?

• הוסף לסימניות
כנראה שאתה צודק. הוספתי דרך גוגל ביזנס, ואכן התווסף...

עריכה:
התווסף רק כשאני מחובר עם חשבון גוגל שלי. :(:mad: איך אוכל לעשות זאת גם אצלכם?...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
התווסף רק כשאני מחובר עם חשבון גוגל שלי. :(:mad: איך אוכל לעשות זאת גם אצלכם?...

• הוסף לסימניות
כבר אומת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה