כללי הוספת מקום בדרופבוקס|קבלת 10 תמונות שאטרסטוק חינם

• הוסף לסימניות
אני זקוקה למקום נוסף בדרופבוקס שלי, ומחפשת כמה שעדיין לא מותקן להן דרופבוקס על המחשב, ואין להן חשבון בו, כדי שיתקינו דרך הלינק שלי.
כיוון שזו טרחה קטנה, אם כי שווה בלי קשר אלי. (דרופבוקס מאוד נח לעבודה.)
מעוניינת לתגמל בקבלת 10 תמונות שאטרסטוק חינם לבחירה מהאתר.
אשמח לפניות רלוונטיות למייל.
(חושבת שחסומות נטפרי לא מתאימות, נראה לי שדרופבוקס חסום להן.)

• הוסף לסימניות
לי דרופבוקס לא מותקן תסבירי לי קצת יותר ואולי אסכים

• הוסף לסימניות
לי דרופבוקס לא מותקן תסבירי לי קצת יותר ואולי אסכים
פתחת חשבון על הכתובת שלך?
אם כן זה לא רלוונטי (אלא אם כן יש לך או שתפתחי כתובת נוספת.)
כמו"כ אם דרופבוקס היה מותקן בעבר על המחשב, גם לא רלוונטי.
אם את בודקת וזה מתאים לך, פני אלי למייל בחתימה.

• הוסף לסימניות
פתחת חשבון על הכתובת שלך?
אם כן זה לא רלוונטי (אלא אם כן יש לך או שתפתחי כתובת נוספת.)
כמו"כ אם דרופבוקס היה מותקן בעבר על המחשב, גם לא רלוונטי.
אם את בודקת וזה מתאים לך, פני אלי למייל בחתימה.
אני זוכרת שפעם ניסיתי להשתמש ולא עבד לי ולא ידעתי איך להשתמש רק שאני לא בטוחה אם התקנתי על המחשב או לא...

• הוסף לסימניות
(חושבת שחסומות נטפרי לא מתאימות, נראה לי שדרופבוקס חסום להן.)
לא מדוייק. ניתן לפתוח חשבון, ניתן להתקין את התוכנה, וניתן לגשת לקבצים בחשבון שלך גם בווב.
לא ניתן לגשת ללינק לקובץ משותף שמישהו שולח לך.

• הוסף לסימניות
לא מדוייק. ניתן לפתוח חשבון, ניתן להתקין את התוכנה, וניתן לגשת לקבצים בחשבון שלך גם בווב.
לא ניתן לגשת ללינק לקובץ משותף שמישהו שולח לך.
תודה על הדיוק.
גישה לתיקייה משותפת אפשרית בנטפרי?

• הוסף לסימניות
הקפצה.
תודה לאלו שעזרו לי, זקוקה למקום נוסף.
אשמח לפניות רלוונטיות.

• הוסף לסימניות
הקפצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה