הוספת סוכה- איך עושים את זה

• הוסף לסימניות
שאלה לחכמי הפורום
אנחנו גרים בקומה ראשונה, יש לנו מרפסת חצי מקורה מה שמשאיר לנו סוכה כשרה בגודל מטר על מטר
חשבנו להוציא סוכה תלויה או על רלסים (משהו שאפשר לקפל או לפרק בסוף החג) , אין לנו שום מושג איך עושים את זה.

1. מה האופציה המומלצת?
2.האם צריך רישיון מהעיריה או אישור מהשכנים?
3. מה העלות הממוצעת למטר?
4. המלצות אצל מי לעשות !!!
5. האם ריאלי שבסוכות הקרוב נזכה לשבת בסוכתינו זו ?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
א. לרלסים לא ניתן להוציא רישיון.
ב. תפנו לאדריכל מהעיר שלכם, הוא יענה לכם על הכל.

• הוסף לסימניות
תלוי הרבה באיזה עיר אתם גרים
ובעיר -באיזה איזור כידוע לכל....

• הוסף לסימניות
הקל ביותר זו בנית קונסטרוקציה עושה אותה מסגר וכמובן דרושה תוכנית מהנדס
בד"כ המבנה לא מתפרק כולו אחרי החג יש לו חלקים כבדים שלא שייך לפרק ולכן צריך רשות מהשכנים

• הוסף לסימניות
מישהו שעשה יכול לתת אומדן מחיר מנסיון?
אנחנו ללא מרפסת כלל. קומה ראשונה. הבאתי קבלן ונתן לי הצעת מחיר של 22.000 ש"ח
לתוספת מרפסת על רלסים מתכת (לא מסכים בטון ללא פניה למהנדס). זה כולל עמודים, פלטה, מעקה.
לא כולל שבירת קיר יציאה למרפסת.
רוצה עוד 17.000 ש"ח לשבירת הקיר ודלת. יש חלון גדול ומדובר על לשבור מתחתיו כדי להפוך לדלת. הקיר טרומי. זה לא כולל סורג.
האם המחיר יקר מדי? האם להוציא כזה סכום (לנו זה מאוד גבוה)?
אני גרה בפריפריה. הדירה אינה פונה לרחוב. הדירה פונה לשטח ריק ללא בנייני מגורים

• הוסף לסימניות
לא יודעת על המחיר הראשון, אבל 17 אלף לשבירה זה נורא נורא יקר, נשמע קצת עקיצה, אבל אולי במקומות האלו זה המחיר.
בעקרון היה מומלץ להביא איש מתכת, לקבל מחיר, ובמקביל לסגור ישירות מול "ניסור יהלום" על חיתוך וכו'.

• הוסף לסימניות
לא יודעת על המחיר הראשון, אבל 17 אלף לשבירה זה נורא נורא יקר, נשמע קצת עקיצה, אבל אולי במקומות האלו זה המחיר.
בעקרון היה מומלץ להביא איש מתכת, לקבל מחיר, ובמקביל לסגור ישירות מול "ניסור יהלום" על חיתוך וכו'.
בורה מאוד בדברים האלה...
מה פרוש "ניסור יהלום"?

• הוסף לסימניות
קיר טרומי - הוא בטון יצוק, קשה מאד לשבירה, עם קונגו זה יכול לקחת ימים שלמים.
לצורך כך עושים ניסור יהלום (מין דיסק גדול שמרכיבים על הקיר, הוא מכיל שברי יהלומים, והם מנסרים בקלות את הקיר, ככה חותכים חלקים חלקים).
זה עולה בד"כ לפי מ"ר. (בכל מקרה יש שאריות שצריך לעשות עם קונגו).
גם הקבלן לא עושה את זה לבד, הוא מביא בעלי מקצוע לניסור יהלום, אז למה לשלם תיווך (בד"כ זה לא שווה כי זה עבודה קבלנית שלמה, אבל אם זה רק בניית עמודים וכו' אז זה בדיוק שני בעלי מקצוע שונים, שבשני המקרים לא הקבלן יעשה זאת אלא המומחים לכך).
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
קיר טרומי - הוא בטון יצוק, קשה מאד לשבירה, עם קונגו זה יכול לקחת ימים שלמים.
לצורך כך עושים ניסור יהלום (מין דיסק גדול שמרכיבים על הקיר, הוא מכיל שברי יהלומים, והם מנסרים בקלות את הקיר, ככה חותכים חלקים חלקים).
זה עולה בד"כ לפי מ"ר. (בכל מקרה יש שאריות שצריך לעשות עם קונגו).
גם הקבלן לא עושה את זה לבד, הוא מביא בעלי מקצוע לניסור יהלום, אז למה לשלם תיווך (בד"כ זה לא שווה כי זה עבודה קבלנית שלמה, אבל אם זה רק בניית עמודים וכו' אז זה בדיוק שני בעלי מקצוע שונים, שבשני המקרים לא הקבלן יעשה זאת אלא המומחים לכך).
בהצלחה.
תודה רבה על ההסבר.
אתם ממליצים א"כ להביא איש לניסור יהלום שיתן הצעת מחיר משלו בלי קשר לקבלן

• הוסף לסימניות
תודה רבה על ההסבר.
אתם ממליצים א"כ להביא איש לניסור יהלום שיתן הצעת מחיר משלו בלי קשר לקבלן
אני מציעה (ולא לוקחת אחריות, כדאי לשאול מישהו שקצת מבין וגם שיראה את המקום), שאם זה רק: שבירה והכנת רלסים לסוכה מתקפלת, אז אתם לא צריכים קבלן, אלא שני בעלי מקצוע: שבירה (יהלום או קונגו שחופר לכל השכונה), ואיש מתכת - שיתכנן ויבנה לכם תמך מתאים לסוכה נשלפת.

• הוסף לסימניות
אני מציעה (ולא לוקחת אחריות, כדאי לשאול מישהו שקצת מבין וגם שיראה את המקום), שאם זה רק: שבירה והכנת רלסים לסוכה מתקפלת, אז אתם לא צריכים קבלן, אלא שני בעלי מקצוע: שבירה (יהלום או קונגו שחופר לכל השכונה), ואיש מתכת - שיתכנן ויבנה לכם תמך מתאים לסוכה נשלפת.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לתוספת מרפסת על רלסים מתכת (לא מסכים בטון ללא פניה למהנדס). זה כולל עמודים, פלטה, מעקה.

אני בורה בענין, ויצאתי מבולבלת
למה את מתכוונת רלסים ?
רלסים שיוצרים מהקיר של הבנין או עמודים שעומדים על רצפת הרחוב לגובה הקומה שלכם

• הוסף לסימניות
אני בורה בענין, ויצאתי מבולבלת
למה את מתכוונת רלסים ?
רלסים שיוצרים מהקיר של הבנין או עמודים שעומדים על רצפת הרחוב לגובה הקומה שלכם
אני התכוונתי לעמודים על רצפת החצר. יש שם בטון שיצקנו לפני כמה שנים בשביל סוכה.
יש לנו אישורי בנייה לבניין. האישור הוא לשלושה חדרים אבל אין לנו אפשרות כספית לזה...

• הוסף לסימניות
אני התכוונתי לעמודים על רצפת החצר. יש שם בטון שיצקנו לפני כמה שנים בשביל סוכה.
יש לנו אישורי בנייה לבניין. האישור הוא לשלושה חדרים אבל אין לנו אפשרות כספית לזה...
אם כך, תבדקו אולי שווה להשקיע רק שלד, ולו כדי לשמור את ההיתר בתוקף.
(צריך לברר, לא מבינה בזה מספיק).

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם את שמש סוכת ברזל באזור הבניה אח"כ היא תלך לאיבוד כשכן תרצי/תוכלי לבנות.
כדאי לבדוק בניה רק של יסודות ויציקת ריצפה.
נראה לי שמברזל עושים רק במקום שאין אפשרות לקבל רשיון

• הוסף לסימניות
לכל מבנה שתעשו קונסרוקציה או בטון חייבים !!!!!! אישור מהנדס
הוא מחשב עומסים כולל מה שתאכלסו בשטח מיטות שולחן וכו בלי מהנדס זה מתכון לאסון
המהנדס גם יאשר הריסה וגם יאמר לכם איך לשבור יש מקומות שאין אפשרות שבירה אלא בניסור יהלום
בניה טרומית מחייבת עוד יותר מהנדס

• הוסף לסימניות
אני קבלן מירושלים
עושה מרפסות ברזל/בטון
עבודות שלד/פנים
ניסור יהלום
עובד עם מהנדס
אם אתם רוצים הצעת מחיר תתקשרו אלי
חיים 0504136636

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה