כללי הוספת עמוד בין 2 עמודים באילוס

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ מרובה עמודים באילוס.
ואני צריכה להוסיף בין עמוד 1 ל-2 עמוד נוסף.
אם אני מוסיפה עוד עמוד הוא נהפך במספר עמוד (בסרגל ניווט למטה שרואים באיזה עמוד נמצאים) לאחרון ברשימה.
מה אפשר לעשות? איך ניתן לשנות אותו שיהיה השני?
תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת?

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לשמוע.
כשסוגרים לPDF אפשר לסדר זאת

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון אז כך:
פותחים בwindow את חלונית הartbord, ושם גוררים את העמוד למקומו הרצוי.

ולהבא-
קובץ מרובה עמודים לא עושים באילוסטרייטור אלא באינדיזיין בלבד!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קראנצול;1467304:
אם הבנתי נכון אז כך:

ולהבא-

ראשית תודה!
שנית- למה באמת קובץ מרובה עמודים לעשות באינדיזיין? זו תוכנה פחות כבדה?
ואם הקובץ מרובה העמודים שלי עמוס בקבצי וקטורי, גם אז עדיף אינדיזיין?

• הוסף לסימניות
כי כמו שפוטושופ מטרתה לעיבוד תמונות, אילוסטרייטור מיועד לקבצים וקטוריים בודדים, כבדים ומורכבים ככל שיהיו.
אך בשביל עימוד (ואפילו ברושור אניעושה באינדיזיין) אינדיזיין היא הכי נוחה והכי מכילה קובץ, היא לא נתקעת מכובד כמו אילוסטרייטור, ובקיצור - מיועדת לכך.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קראנצול;1467315:
כי כמו שפוטושופ מטרתה לעיבוד תמונות, אילוסטרייטור מיועד לקבצים וקטוריים בודדים, כבדים ומורכבים ככל שיהיו.
אך בשביל עימוד (ואפילו ברושור אניעושה באינדיזיין) אינדיזיין היא הכי נוחה והכי מכילה קובץ, היא לא נתקעת מכובד כמו אילוסטרייטור, ובקיצור - מיועדת לכך.
בהצלחה!

תודה על הפירוט.

ודרך אגב- אילוסטרייטור לא נתקעת לי בקובץ מרובה עמודים.
ואני עושה שם הרבה חוברות. כך שנראה לי שזה יותר קשור לזיכרון של המחשב -סיבת התקיעות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קראנצול;1467304:
אם הבנתי נכון אז כך:

ולהבא-

אין לי מילים!!
עזרת לי מאד!!!
למדתי את אינדיזיין ולא נגעתי בו.. לכן יש לי בקשר אליו ניוון שרירים. אני באמת חייבת להתחיל לשבת עליו...
בכל אופן תודה רבה!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה