כללי הוספת פתקיות הערה באקרובט רידר, ניתן?

• הוסף לסימניות
יש למשהו מושג אם אפשר?
שלחתי ללקוח קובץ גדול, ואני רוצה שאת הערותיו הוא יכתוב על הקובץ עצמו, ולו יש רק adobe reader
הוא לא מצא כזו אופציה, אם למשהו מושג לכוון אותי אם ניתן ותחת איזה תפריט, אודה מאד!!

• הוסף לסימניות
לענ"ד, רידר כשמו כן הוא, אפשר רק לקרוא בו. בשביל לעשות הערות צריך תוכנה מלאה.

• הוסף לסימניות
בכל אופן זה אופציה שהגיוני שיתנו אותה,
אשמח עם משהו עם רידר יוכל לראות בכל אופן, תודה!

• הוסף לסימניות
אפשר בהחלט ברידר. אבל צריך לאפשר את האופציה הזאת ב-Acrobat קודם (enable for commenting). אז, כל מי שפותח את ה-PDF ברידר, ימצא כלים חדשים שהוא אף פעם לא ראה!

• הוסף לסימניות
אני רואה שהקדימו אותי... אבל בכ"א

הסיפור הוא כזה
אקרובט בברירת מחדל מנטרל את האפשרות להכניס הערות (STICKY NOTES)
צפה בקובץ המצורף 41219

כדי לאפשר להכניס הערות אתה צריך לתת פקודה לאקרובט לאפשר זאת עם אקרובט 7 ומעלה. באקרובט פרו 7 זה נמצא בפקודה האחרונה תחת תפריט DOCUMENT
הוא יתן לך לשמור את הקובץ ובקובץ החדש אתה יכול להכניס הערות באקרובט רידר ראה תמונה
צפה בקובץ המצורף 41220

קבצים מצורפים

• notes1.jpg
    KB 88.7 · צפיות: 9
  • notes2.jpg
    KB 155.5 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
תודה,
רק עדין לא מצאתי, היות ואני עם אקרובט 7 בעברית,
ולא הבנתי אם אני צריכה לסמן זאת בקובץ שאני סוגרת, או שהלקוח אצלו באקרובט רידר.
אשמח לתשובה,
ושוב תודה!

• הוסף לסימניות
את צריכה לעשות זאת אצלך, באקרובט המלא. הערות> מתן אפשרות להוספת הערות
אגב, אני משתמש בזה הרבה להגהות. לפעמים זה הרבה יותר נוח מהגהות נייר. גם לקוחות מאותגרים טכנולוגית נהנו מזה

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה הממוקדת!
ובד"כ אני משדלת את כולם אך ורק לתת לי הגהות במיוחד לשוניות או נקודתיות בצורה זו.
כך לא מפספסים כלום, הכל מתועד, הפתק בו רשמתי את הדרוש תיקון לא נעלם, אין צורך בפגישות מיותרות להתקדם ולהזיז ענינים וכו' וכו'
וגם לקוחות שבקושי מכירים וורד מסתדרים עם זה יפה.

• הוסף לסימניות
ועוד משהו קטן,
הלקוח כרגע יש לו רידר באנגלית, באיזה תפריט הוא צריך ללחוץ כדי להוסיף הערות?
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה