יום מוצלח!!!
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
אודה לקבלת מידע על הוספת/ הלחמת ריסים על בסיס קבוע.
האם מומלץ? והיכן ניתן לעשות.
תודה
תודה
מאיזה איזור את?מקפיצה---
האם בררת על זה משהו?
ולגבי מסקרה להצמחת והארכת ריסים יש לך מידע?מאיזה איזור את?
צריך לקחת בחשבון ש:
המראה לא ממש טבעי
זה חתונה קתולית..כל תקופה צריך מחדש לעשות
אחרי הטיפול יש אדמומיות ורגישות סביב העיניים
אם אפשר להמשיך בחיים בלי, זה עדיף.
לאולגבי מסקרה להצמחת והארכת ריסים יש לך מידע?
אני ממליצה על המסקרה של גולדן רוז המעבה.ולגבי מסקרה להצמחת והארכת ריסים יש לך מידע?
יש לך תמונה של דגםאני ממליצה על המסקרה של גולדן רוז המעבה.
עושה ריסיםםםם ואוואוו
תמיד שואלים אותי אם אני מדביקה ריסים (ואין לי הרבה ריסים...)
יש לך תמונה של דגם
ואיים בא לך פתאום להפסיק עיים מזהאודה לקבלת מידע על הוספת/ הלחמת ריסים על בסיס קבוע.
תודה
כפי שכתבתי בתחילת האשכול זה דבר שמאוד מומלץ להמנע ממנוואיים בא לך פתאום להפסיק עיים מזה
לא מפחיד לעשות משהו שהוא נהיה קבוע?
סליחה על ההקפצה סתם מענין אותי.
אני עשיתי תקופה והספקתיואיים בא לך פתאום להפסיק עיים מזה
אני עושה את זה 3 חודשים בדיוק, ולא רואה עדיין תוצאות.אני גם רציתי לעשות הלחמה עד שהתחלתי לשים יום יום (בלילה) שמן קיק על הריסים
אני לא ממליצה לעשות שום דבר קבועואיים בא לך פתאום להפסיק עיים מזה
זה בדיוק מה שאמרתי....אני לא ממליצה לעשות שום דבר קבוע
דבר ראשון והעיקרי אין על היופי הטבעי
דבר שני מכירה משהי יפה ממש שעשתה קבוע ויצא לה ממש גרוע וזהו היא ניתקעת עם זה לכל החיים
לא חבל ???
חוץ מיזה כמה דק כבר לוקח לשים מסקרה?!
אהזה בדיוק מה שאמרתי....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים