הוספת שירותים- עם סילוקיךת ניקוזית

• הוסף לסימניות
אני מחפשת אינפורמציה על סילוקית ניקוזית של חברת אמידן עם פיקוד שבת של משמרת השבת, המערכת מאפשרת התקנת שירותים בכל מקום שרוצים בבית ואפילו במקלט שנמוך 10 מטר מתחת לבית... ובמרחק של עד 100 מטר מקו הביוב- נשמע פנטסטי בלי חציבה ושבירת רצפות רק צינור 10.5 ס"מ מחופה בגבס עם פרופילים שאפילו מייפה את הבית- רציתי לשאול אם מישהו שמע על המערכת הזו ומשתמש בה כבר כמה שנים

• הוסף לסימניות
אני מצרפת מידע על הסילוקית:

• משאבת ניקוז סאניספליט קומבי 3 -סילוקית

אין ספק שזו המשאבה הטובה והמשתלמת ביותר היום! חזקה יותר! אמינה יותר! שקטה יותר! מתאימה לשירותים, כיורי רחצה, כיורי מטבח , מכונות כביסה מדיחי כלים מקלחון ,אמבטיה

שלוש שנות אחריות מלאות החזקה ביותר! הספק של עד 350 ליטר. גובה דחיסה חסר תקדים עד 11 מ’! מפ’ מקסימלית: 100 מעלות ללא הגבלת זמן! יכולת טיפול גם במכונות כביסה ומדיחים מאפשרת כניסת מים שומניים ושאריות קפה שמקורם במטבח מערכת מפוצלת קלה לפירוק מעל ל-20 שנות ניסיון בתחום מתמחה בפתרונות אינסטלציה סניטרית למוסדות / ציבור והשוק הפרטי.
סאניספליט הינה משאבה מפוצלת לסילוק שפכים ממקומות הנמוכים ממפלס קו הביוב, מתוצרת חברת TECMA האיטלקית, אשר באופן אוטומטי טוחנת ומסלקת פסולת גוף, נייר טואלט ומים שומניים שמקורים בחדרי שירותים, אמבטיה ומטבח, וכן מים חמים (עד 100 מעלות) ממכונות כביסה.
פיקוד שבת לקהל לקוחותינו הדתי ישנה אפשרות להתקנת פיקוד שבת של מכון צומת או המכון הטכנולוגי להלכה.

פרטים טכניים נוספיםהוסף להשוואה
חשוב לנו שתדעו:
  • אחריות: שנה
  • קניה מאובטחת ושירות לקוחות מעולה
אפשרויות משלוחים מרובות

• הוסף לסימניות
אני מחפשת אינפורמציה על סילוקית ניקוזית של חברת אמידן עם פיקוד שבת של משמרת השבת, המערכת מאפשרת התקנת שירותים בכל מקום שרוצים בבית ואפילו במקלט שנמוך 10 מטר מתחת לבית... ובמרחק של עד 100 מטר מקו הביוב- נשמע פנטסטי בלי חציבה ושבירת רצפות רק צינור 10.5 ס"מ מחופה בגבס עם פרופילים שאפילו מייפה את הבית- רציתי לשאול אם מישהו שמע על המערכת הזו ומשתמש בה כבר כמה שנים
אשמח לשמוע אם אכן התקנתם משאבת ביוב, ואם כן מה המסקנות שלכם מהבירורים, מומלץ? מחזיק לאורך שנים? ומה לגבי ריח רע, מישהי כתבה שזה בעייתי...
כל מידע בנושא יעזור לי מאד! תודה

• הוסף לסימניות
הבנתי שזה גרוע מאוד כל הפטרונות האלו ויש כל הזמן סתימות, אני עשיתי רגיל, בסוף הצלחתי, אלא א"כ לא מכניסים נייר טואלט ובוודאי לא מגבונים , אפילו גרעין קטן יכול לסתום, ואז אולי בלית ברירה יש סיכוי שיחזיק, לא מלכתכילה

• הוסף לסימניות
הבנתי שזה גרוע מאוד כל הפטרונות האלו ויש כל הזמן סתימות, אני עשיתי רגיל, בסוף הצלחתי, אלא א"כ לא מכניסים נייר טואלט ובוודאי לא מגבונים , אפילו גרעין קטן יכול לסתום, ואז אולי בלית ברירה יש סיכוי שיחזיק, לא מלכתכילה
מה הכוונה עשית "רגיל"?
אני מתעניינת לגבי שירותים בקומה נמוכה (בחלל מתחת הדירה)

• הוסף לסימניות
שתגיעי אל קו הביוב בצורה מכנית עם צינור כמו בבית , רגיל, לבור ביוב שבחצר הבית ואם א"א אז כנראה שאין ברירה

• הוסף לסימניות
משאבות לאסלה דורש תחזוקה נקיון ותיקונים של בעל מקצוע, כדאי לשאול אינסטלטור שמתעסק בתחזוקה שוטפת!!! אילו המלצות או תוספים.

• הוסף לסימניות
שמעתי שזה מאד נכנס. אשמח לשמוע עוד חוות דעת כי זה מאד משמעותי לתכנון הבית. וגם מידע לגבי שבת
תודה לכל מי שיוכל לעזור לי בענין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה