הוספת תאריך צילום על התמונה

• הוסף לסימניות
במצלמת הקנון שלי יש אפשרות להגדיר אם יהיה מוטמע על התמונה תאריך הצילום, או שלא יראו.
צילמתי הרבה תמונות ללא התאריך ועכשיו אני מעוניין שכן יהיה תאריך על התמונות...
יש דרך להוסיף על כל התמונות בבת אחת?

תודה רבה רבה!!

• הוסף לסימניות
במצלמת הקנון שלי יש אפשרות להגדיר אם יהיה מוטמע על התמונה תאריך הצילום, או שלא יראו.
צילמתי הרבה תמונות ללא התאריך ועכשיו אני מעוניין שכן יהיה תאריך על התמונות...
יש דרך להוסיף על כל התמונות בבת אחת?

תודה רבה רבה!!
אם כן זה יהיה פנטסטי

• הוסף לסימניות
לא מתמצאת, אבל אולי זה יעזור, מצאתי באחד מהפורומים ברחבי הרשת -

בעזרת תוכנות עריכה חינמיות (כמו ifranview) ניתן לערוך את התמונות כך שהתאריך והשעה יתווספו אוטומטית (Batch Processing).

אני רואה שיש כאן קישור להורדה, שווה לבדוק.

• הוסף לסימניות
לא מתמצאת, אבל אולי זה יעזור, מצאתי באחד מהפורומים ברחבי הרשת -

בעזרת תוכנות עריכה חינמיות (כמו ifranview) ניתן לערוך את התמונות כך שהתאריך והשעה יתווספו אוטומטית (Batch Processing).

אני רואה שיש כאן קישור להורדה, שווה לבדוק.
אפשר בתוכנה זו הרבה תמונות ביחד או שרק תמונה אחת כל פעם?
וגם לא הבנתי מה בדיוק אני צריך להוריד משם,
אשמח לקישור ישיר להורדה עבור וינדוס 7 64 ביט.
תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה