הוספת תמונה לקובץ שמע

• הוסף לסימניות
האם יש דבר כזה גם לקבצי WAEV ולא רק ל MP3
מלבד הדרך המסובכת- בספריית המדיה פלייר?

• הוסף לסימניות
כן. בקלי קלות עם תוכנת: MP3TAG

מצורף:
תחלצו ותתקינו.
בהצלחה.
תודה רבה התקנתי,
אבל אחרי שעשיתי את השינוים אני לא מצליח לשמור אותם.
מה ההסבר ?
(הסמל של השמור בצבע אפור)
‏‏לכידה.JPG

• הוסף לסימניות
תודה רבה התקנתי,
אבל אחרי שעשיתי את השינוים אני לא מצליח לשמור אותם.
מה ההסבר ?
(הסמל של השמור בצבע אפור)צפה בקובץ המצורף 379818
אתם צריכים לבחור את השיר אותו אתם עורכים, אם זה כל התיקייה ביחד אז תבחרו הכל עם CTRL+A , ואז תוכלו לשמור.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה,
את התוכנה הזו יש לי, אבל היא מוסיפה לקבצי MP3 בלבד
אני מדברת על קבצים איכותיים של WAVE

• הוסף לסימניות
תודה,
את התוכנה הזו יש לי, אבל היא מוסיפה לקבצי MP3 בלבד
אני מדברת על קבצים איכותיים של WAVE
זה כמו wav ?
אם כן אז הצלחתי, אם לא תשלחו לי קובץ לדוגמה ואני יבדוק.
אולי הגירסה שלכם ישנה? תתקינו את החדש. (זה דורס את הישן, וכל ההגדרות נשמרים)

לכידה.PNG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה