שיתוף מקודם הופכים שלמות לקסם 🪄 NEW LUT COLLECTION

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
  • הוסף לסימניות
לא צריך להגיד הרבה...
פשוט לראות את התוצאות בעיניים:)
עיבוד צבע רקקק בלאטים, בלי כאמרה ראוו.
מוסיף תאורה, שיזוף וצבע מושלם!!
שווה כל שקל!
לפני אחרי דושדוש.jpg
לפני אחרי (4).jpg
לפני אחרי (5).jpg
לפני אחרי מוקטן.jpg
לפני אחרי copy.jpg

• הוסף לסימניות
אז גם אני צלמת מולהבת...
אי אפשר להשוות את עבודת העיבוד אחרי שקונים את הלאטים.
הזמן שהתקצר.
התוצאה המטורפת.
אין.
פשוט קסם של כלי
שיוצר קסם של תמונה!!!

• הוסף לסימניות
הלאטים זה פשוט המצאה נדירה!!!
נותן חיות לתמונה נותן אוירה נותן הרבה!!!
יש ככ הרבה סגנונות וככ הרבה סוגים בחבילות שלה שזה פשוט כייף לגוון איתם
אז מי שלא קנתה שתרוץ מהר----
אחת העיסקאות המוצלחות שלי
תודה יוטי

• הוסף לסימניות
לא נותר לי אלא להצטרף...
לכל מילה!
נכון שיש הרבה דרכים לעיבוד והוספת אוירה או שינויי צבע
אבל הלאטים זו הדרך המהירה ביותר!
(מי שמסתבכת בבחירת סגנון האוירה בכל תמונה ומתקשה לבחור מבין כמה אופציות, וכל אחד יפה יותר מהשני - שתשקול... כי זה מקשה בהחלט על העבודה😉)

• הוסף לסימניות
תודה לכל המפדבקות והממליצות!

עונה במרוכז לכל השאלות-
הלאטים נבנו עם התחשבות מרבית בגווני העור,
ולא פוגעים במצולמים.
לפעמים צריך להשתמש במסכות לתוצאה מושלמת.

הלאטים מתאימים גם לוידאו
ונכנסים לפרימייר, אפטר אפקט ודה וינצ'י.

המבצע נגמר ביום שלישי הקרוב
ה 20/05

• הוסף לסימניות
יוטי!!!
את ממש אלופה--
(זוכרת מאיפה הכל התחיל? באוטובוס בדרך לסמינר-מרשה לעצמי לרוות נחת ;) מזהה אותי?)
מה עם פרוטקציה בנוגע למבצע? ראיתי הבוקר וזה ממש מגרה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה