הופס! התאדה...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בדיוק אני באמצע לכתוב תגובה, ועד שאני מסיימת, הוא אומר לי בנחמדות: הגעתם ליעד שגוי...

• הוסף לסימניות
אני הסרתי את האשכול על מגזין זמן.

פורום איש את רעהו נועד לעזרה הדדית, ולא לדיונים כלליים, ובמיוחד אודות איכותו של מגזין כזה או אחר.

בתקוה להבנה.
ושנזכה לשנה טובה ומתוקה, שנה ללא לשון הרע כלל.

• הוסף לסימניות
פרוג מפרסמים ב"זמן", הייתי צריך לקחת את זה בחשבון

• הוסף לסימניות
יישר כוח על ההתערבות..
אם לא היית מתערב, אני הייתי מתערב :)

זה פשוט מוציא מהדעת שעל כל בקשת עזרה תמימה באיזשהו עניין, תמיד חייב להיות מאן דהו שיפלוט את כל מיצי הקיבה שלו שהספיק לאגור במשך השנים, ויטיף ויטיף ויטיף.

חיים, אולי תפתח תת פורום "מוסר והגות"?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1382081:
זה פשוט מוציא מהדעת שעל כל בקשת עזרה תמימה באיזשהו עניין,

ביקשו עזרה?
ביקשו בדיוק חוות דעת על תוכן העיתון!
וזה מה שענו לו, חוות דעת.

• הוסף לסימניות
א. בקשה של חוו"ד על מגזין/עיתון וכו'. אין מקומה בפורום איש את רעהו. כאמור, הפורום נועד לעזור ולסייע בצרכים מסויימים לאנשים פרטיים. הפורום אינו במה לדיונים מכל סוג (פוליטיקה, חינוך, השקפה, אקטואליה וכו', ובפרט לא אודות איכותו או קדושתו של עיתון/מפלגה/מכללה/עסק כזה או אחר).
ב. קשה לי לרדת כ"כ נמוך. אבל בכ"ז היות ומישהו העלה כי מחקתי את הדיון בגלל שפרוג מפרסמים במגזין זמן, אז למען הסר ספק: פרוג מעולם לא פרסמו במגזין זמן (לא בגלל החלטה עקרונית), והדיון נמחק בצורה אובייקטיבית כמו הרבה דיונים שאינם קשורים לפרוג.

תודה
כתיבה וחתימה טובה
חיים דיקמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה