באמצע לעבוד על זהלמה אין קריאה של הרבנים להחרים את הזמרים או/ו את המפיקים של אותם זמרים שעושים אירועים בניגוד לדעת תורה לכל הפחות לאיגודים ועיריות חרדיות למיניהם?
או שזה גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה
שמענו את הרב ארלנגר בקו למען אמהות הכי ברור שישאכן טעות הקלדה.
שמעת מישהו מהם אומר? אני אשמח ממש לראות/לשמוע.
מה זה ה'איומים' האלו ?!שימו לב לכל אותם הורים שרכשו כרטיסים לבנים והבנות שלהם בארנה
מכיון שההפועה נאסרה על ידי כל גדולי ישראל
ומי שהולך לשם הרי הוא עושה חילול ד' אדיר ואינו יודע איזה פרצה חמורה הוא פורץ והנזק הוא לדורי דורות (ואחרי שיגיע אליו צרה שלא ישאל למה זה קרה לי...)
נ.ב. מי שיודע גם המזרחי ככה התחילו את התערובות וכולם רואים איפה הם היום...
לפי הדיבור כעת יש מצב שהולך להיות הוראה שבן או בת שימצאו שם יעופו מהישיבה ומהסמינר
והדיבור עכשיו האם לעבור על המסכים ומי שיראו אותו שם יעוף או לשלוח שם נציגים
הרבנים לא אמרו את זהשימו לב לכל אותם הורים שרכשו כרטיסים לבנים והבנות שלהם בארנה
ומי שהולך לשם הרי הוא עושה חילול ד' אדיר ואינו יודע איזה פרצה חמורה הוא פורץ והנזק הוא לדורי דורות (ואחרי שיגיע אליו צרה שלא ישאל למה זה קרה לי...)
לפי הדיבור כעת יש מצב שהולך להיות הוראה שבן או בת שימצאו שם יעופו מהישיבה ומהסמינר
אולי GPT עזר לו???מה זה ה'איומים' האלו ?!
(בכלל... הניסוח העילג מעיד על רמת האמינות...)
מי שאין לי מושג וחצי מושג במה מדובר בבקשה חבל על ההודעות. ''סייג לחוכמה שתיקה''.
זה באמת לא נושא לדיון, רק חרה לי שקוראים למאבק הזה ''לשם שמים'' כי זה הכי לא...
ואין לי שום קשר לשמוליק סוכות או לאי מי ממארגני המופע הזה.
כן מכירה את ההתנהלות מבפנים של אירועים כאלו ודומים, ואין לי ספק שזה תסמונת שחזרה על עצמה שוב.
סליחה על השאלה הבוטא ובבקשה אין צורך בתשובות רק במחשבה,
המכתב הזה באמת נראה לכם אמין? אנשים שמנהלים מאבק לשם שמים משקיעים קצת יותר מאמץ לשם שמים והולכים להחתים את הרבנים האוסרים ולא...
ומשהו אחד לא ברור לי בעליל,
איפה היו כל הצועקים והנאבקים לשם שמים, כשנעשו ועדיין נעשים מופעים לנשים בלבד עם
מי שאין לי מושג וחצי מושג במה מדובר בבקשה חבל על ההודעות. ''סייג לחוכמה שתיקה''.
זה באמת לא נושא לדיון, רק חרה לי שקוראים למאבק הזה ''לשם שמים'' כי זה הכי לא...
ואין לי שום קשר לשמוליק סוכות או לאי מי ממארגני המופע הזה.
כן מכירה את ההתנהלות מבפנים של אירועים כאלו ודומים, ואין לי ספק שזה תסמונת שחזרה על עצמה שוב.
סליחה על השאלה הבוטא ובבקשה אין צורך בתשובות רק במחשבה,
המכתב הזה באמת נראה לכם אמין? אנשים שמנהלים מאבק לשם שמים משקיעים קצת יותר מאמץ לשם שמים והולכים להחתים את הרבנים האוסרים ולא...
ומשהו אחד לא ברור לי בעליל,
איפה היו כל הצועקים והנאבקים לשם שמים, כשנעשו ועדיין נעשים מופעים לנשים בלבד עם זמרים ''משלנו'',
למה את זה נטפריי לא חסם??
וכי זה מותר??
זמר אמור להופיע עם 3000 נשים מול הפרצוף שלו??
ואל תגידו לי שהן לא שרות וכ'
אני כבר שנים לא הלכתי להופעות, ולא מבחינת צניעות הלוואי ויכלתי ללכת.
בכ''א חבל מאד שבמקום לשבת בצורה מסודרת ולמצוא פרקטיקה מוסדרת ומקובלת לאירועים כאלו,
משיבים מלחמה. הציבור שהולך למופעים הנ''ל צריך את זה ואם זה לא יקרה בצורה מסודרת, זה יקרה בפארקים ובמקומות נדחים ואז באמת שכבר לא יהיה איך ואת מי לעצור.
זה שונה לחלוטין, משום ששם האירוע מוגדר בהפרדה אך אף אחד א טורח להגדיר אותה.
בנוסף יש אזור שלם שמוגדר משפחות.
מופעים בהפרדה זה כאלו שהמופע כולו מופר והישיבה בקומות נפרדות ולא רק באזורים נפרדים.
זמרים ''מש
שימו לב לכל אותם הורים שרכשו כרטיסים לבנים והבנות שלהם בארנה
והדיבור עכשיו האם לעבור על המסכים ומי שיראו אותו שם יעוף או לשלוח שם נצ
שימו לב לכל אותם הורים שרכשו כרטיסים לבנים והבנות שלהם בארנה
והדיבור עכשיו האם לעבור על המסכים ומי שיראו אותו שם יעוף או לשלוח שם
לא הבנתי מה יש נגד סוכותשימו לב לכל אותם הורים שרכשו כרטיסים לבנים והבנות שלהם בארנה
.???
מה זה על טהרת הקודשהמופעים בחנוכה הם נקודת מבחן,
אם המפיקים יראו שהציבור לא מגיע- להבא יארגנו מופעים על טהרת הקודש לטובת כולם
אחחחח איפה הוא שישירבאמצע לעבוד על זה
הוא קיבל כבר איום בענין הזה
צריך להבין שזה לא עוד מלחמה שסתם נלחמים זה מלחמה על כל עתיד ילדינו
והמטורף שסוכות שהוא כביכול חרדי (לדעתי האישית חרדי זה חרד ליראת ד' והא' ב' זה לשמוע בכל גדולי ישראל )
ממשיך לעשות זאת בחוצפה אדירה
מסתבר שלקית בעיוורון סלקטיבי למודעה שפורסמה כאן באשכולשמעת מישהו מהם אומר? אני אשמח ממש לראות/לשמוע.
תודה!שמענו את הרב ארלנגר בקו למען אמהות הכי ברור שיש
אם אפשר להימנע מכיתוב גדול ומודגש.שימו לב לכל אותם הורים שרכשו כרטיסים לבנים והבנות שלהם בארנה
בבנייני האומה בלבד.נפתלי קמפה ביטל את עזרת הנשים בהופעה שלו
תודה! מחמיא בהחלט.מסתבר שלקית בעיוורון סלקטיבי למודעה שפורסמה כאן באשכול
המודעה מצורפת שוב אולי הפעם כן תראו אותה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //