יש למישהו את המילים של השיר 'הלב שלי - ישי ריבו'?
אף אחד לא יכול להעלות את זה כקובץ?יכולה לשלוח למי שרוצה במייל : <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
רחלי
אפשר לעלות את זה כקובץ, אבל לא לכאן כי רואים שם נשים בהופעהאף אחד לא יכול להעלות את זה כקובץ?
ישי ריבו ועקיבא באמפי קיסריה
בפסטיבל התמר לפני הביצוע הידוע של הלב שלי, הם שרו רק את הפזמון של זה, בקטנה ממש...ידוע לכם אם קיים כזה דבר ישי ריבו ועומר אדם יום השישי?
צודקתבפסטיבל התמר לפני הביצוע הידוע של הלב שלי, הם שרו רק את הפזמון של זה, בקטנה ממש...
המילים של השיר השלם ממש לא ראויות שזמר חרדי ישיר אותם!!
אני רוצהרק עכשיו שמתי לב-
יש שם קטע שרואים את הקהל ויש שם נשים. אז אי אפשר לעלות את זה לפה.
מי שרוצה אני יכולה לשלוח במייל.
ניסיתי לעלות והוא כותב לי שהקובץ גדול מדי. אני לא ממש מכירה את הדרכים האחרות להעלות.אפשר להעלות לפה את ההסרטה של עקיבא תורג'מן מדבר על הדואט שלו עם ישי ריבו?(נראה לי קשור להידברות)
תודה מראש
יש מצב שתוכלי לשלוח לי למייל?ניסיתי לעלות והוא כותב לי שהקובץ גדול מדי. אני לא ממש מכירה את הדרכים האחרות להעלות.
אם תסבירו לי איך, לא אכפת לי לעלות.
לשלוח למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> את יכולה?ניסיתי לעלות והוא כותב לי שהקובץ גדול מדי. אני לא ממש מכירה את הדרכים האחרות להעלות.
אם תסבירו לי איך, לא אכפת לי לעלות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: צדיק תמים1 //