הוצאה באופן בטוח עובד לסרוגין

• הוסף לסימניות
ישנה תופעה מאוד מוזרה שההוצאה באופן בטוח במחשב שלי (ווינדוס 10) עובדת כמה פעמים ולאחר מכן מפסיק להגיב עד להפעלה מחדש, במחשבים אחרים לא נתקלתי בבעיה זו אלא רק במחשב שלי.
כשזה קורה אז בדיסק אונקי קטן אני נכנס למחשב שלי ועושה הוצא אבל בR DISK חיצוני אני לא יכול אלא בכיבוי המחשב
האם בעיה זו נתנת לפטרון?
יש לציין שכל הדרייברים מעודכנים וזה גם לאחר שהמחשב עבר פירמוט חזרה הבעיה.
אשמח לשמוע פתרון.

• הוסף לסימניות
האם זה באמת לא ניתן לתיקון?
והאם זאת בעיה נפוצה בווינדוס 10?

• הוסף לסימניות
כן יש לי את 1803
ואחרי כל זה שמייקרוסופט תיקנו לכאורה זה לא עזר.

• הוסף לסימניות
אני עובד עם הרבה מחשבים ניידים וזה פשוט פלא כי לרוב המחשבים הבעיה הזו לא קיימת
אבל יש מחשבים שזה פשוט כרוני אצלם. מתסכל.
דרך אגב במאמר המוסגר אני העלתי את אחד הנציגים של מייקרוסופט על המחשב שלי והוא לא הצליח לפטור את הבעיה ניסה כמה רעיונות אבל לא בהצלחה של ממש.
תשובה שלו היתה להמתין לגירסה 1809 אלא שעד שגירסה זו יצאה היא הביאה איתה יותר תקלות שאני מעדיף להישאר עם בעיה של הוצאה באופן בטוח מאשר אופן בטוח עובד אבל ללא קבצים ;):D:D:D

• הוסף לסימניות
מסתבר שמייקרוסופט יש להם חסכים עם הUSB עוד מימי הילדות שלו ;)

זה קרה קבל עם ועדה לפני 20 שנה כשביל גייטס הכריז על המערכת הפעלה של WIN98
שזה הולך לתמוך בUSB בלה בלה בלה
ותוך כדי שהוא חיבר את הסורק USB להראות show off
המסך הכחול הידוע צץ

כנראה מה שהיה הוא שיהיה...

Windows 98 crash during the presentation by Bill gates.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה