מידע שימושי הוצאה לאור - איך בכלל מתחילים?

• הוסף לסימניות
בס"ד

שלום לכולם, ותודה מראש לכל העונים.
בחסדי השם יתברך, יש לי כתב יד שעמלתי עליו רבות - לא עבר עדיין עריכה.
החלום הנוכחי שלי הוא להוציא אותו לאור, ורציתי לוודא -
1. האם שולחים את כתב היד הראשוני ללא עריכה להוצאות השונות, או שעליי לעבוד עם העורכת ורק אחר כך לשלוח?
2. האם יש לכם פרטי יצירת קשר של ההוצאות השונות? למי עליי לפנות וכיצד?

מאוד מודה לכל העונים. יעזור לי כל פיסת מידע.

• הוסף לסימניות
בס"ד

שלום לכולם, ותודה מראש לכל העונים.
בחסדי השם יתברך, יש לי כתב יד שעמלתי עליו רבות - לא עבר עדיין עריכה.
החלום הנוכחי שלי הוא להוציא אותו לאור, ורציתי לוודא -
1. האם שולחים את כתב היד הראשוני ללא עריכה להוצאות השונות, או שעליי לעבוד עם העורכת ורק אחר כך לשלוח?
תלוי למי מההוצאות.
אור החיים - ממש לא להתחיל עריכה! הם רוצים מישהו שמכירים או לפחות אחד שעשה איתם שיחה לפני.
יפה נוף - אם לא טועה אחרי.
קולמוס - אפשר גם וגם.
לדעתי, שווה לבדוק לפני עריכה. מקסימום יגידו לחזור עם עריכה.
2. האם יש לכם פרטי יצירת קשר של ההוצאות השונות? למי עליי לפנות וכיצד?
יכולה לפנות אליי בפרטי.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל שולחים בלי עריכה, אבל כדאי לתת למישהו (לאו דווקא מקצועי) לעבור עליו קודם כדי לוודא שאין טעויות קריטיות שישפיעו על הרושם של ההו"ל.

יש פה שני מאמרים על תהליך ההוצאה לאור (אחד של @נודד ואחד שאני כתבתי), עם הרבה מידע חשוב.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
תלוי למי מההוצאות.
אור החיים - ממש לא להתחיל עריכה! הם רוצים מישהו שמכירים או לפחות אחד שעשה איתם שיחה לפני.
יפה נוף - אם לא טועה אחרי.
קולמוס - אפשר גם וגם.
לדעתי, שווה לבדוק לפני עריכה. מקסימום יגידו לחזור עם עריכה.

יכולה לפנות אליי בפרטי.
תודה רבה! איך אני יכולה לפנות?

• הוסף לסימניות
בדרך כלל שולחים בלי עריכה, אבל כדאי לתת למישהו (לאו דווקא מקצועי) לעבור עליו קודם כדי לוודא שאין טעויות קריטיות שישפיעו על הרושם של ההו"ל.

יש פה שני מאמרים על תהליך ההוצאה לאור (אחד של @נודד ואחד שאני כתבתי), עם הרבה מידע חשוב.
בהצלחה רבה!
תודה רבה! עזר מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה