יש מענק לידה כמעט 2000 ש"ח מביטוח לאומיאגב, מעניין לשמוע מבעלי ניסיון איך הסתדרתם אם הוצאה כ"כ גדולה בבת אחת, הלוואות, מתנות, מענקים??
במחירים הזולים זה יוצא קרוב ל12,000 ש"ח
אפשר לברר אצל האחים והאחיותלא כולם יכולים לבנות על זה.. קשה לדעת מראש כמה תקבלי ולא תמיד מתאים לשאול....
שאלה חמודהרצתי לדעת כמה בערך עולה לידה של ילד ראשון
המחיר של הברית פדיון הבן אם יש
עגלה, עריסה, ביגוד וכו'
תומכת לידה וכו'
תודה רבה
ממש ממש לא כמובןכמובן שאבא שלי שילם לי את הפדיון
והשווער את הברית והביגוד
אבל זה מה שעלה
מה הכוונה דמי לידה חופשת לידה?? זה המשכורת הרגילה..חוץ מדמי הלידה.
דמי לידה אמורים לשמש במקום משכורת 3.5 חודשים, כלומר למחיה שוטפת שגם היא מתיקרת אחרי הלידה...יש מענק לידה כמעט 2000 ש"ח מביטוח לאומי
חוץ מדמי הלידה.
כמובן?כמובן שאבא שלי שילם לי את הפדיון
והשווער את הברית והביגוד
אבל זה מה שעלה
נכון, אבל צריך לקחת בחשבון שלא תמיד מדויק, יכול להיות שלבכור היה יותר אמצעים ונצנו יותר וכו'. זה נותן אינדיקציה מסוימת אבל עדיף לחסוך סתם מאשר בסוף להתאכזב ולהתקע.אפשר לברר אצל האחים והאחיות
לא רק יותר נדיר אלא גם יותר מתוכנן (חודש מראש...)רק לשים לב שלפדיון בד''כ באים יותר אנשים מאשר לברית
אירוע יותר נדיר
זה בטח לא במושגים שדיברו פה, אולי תנסו לפרט לנו מעט איך הגעתם לסכומים האלו??לנו עלה בסביבות ה60000 ש"ח
אבל זה היה קצת ברמה גבוהה
אבל לא ניראה לי שפחות מ35000-40000
כיכרו בידו נכון מאוד מאוד ישר כוחזה כמו שיפוצים,
יודעים איך נכנסים לזה ולא יודעים לאיפה זה מתגלגל
בכל אופן "...כיכרו בידו" את מיד תראי איזה סיעתא דשמיא יש בכל מצב בעז"ה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים