הוצאות חד פעמיות קבועות מחושבות להוצאה חודשית

• הוסף לסימניות
אם אפשר להעלות הוצאות שלא מחשבים אותם בעיקרון בהוצאות החודשיות או השנתיות
עם חישוב המחיר מחולק לפי תוחלת החיים של המוצר או הוצאה שמוציאים פעם בכמה שנים לחשב כנ"ל
לדוגמא אם מקרר עולה 8000 ותוחלת החיים שלו היא 8 שנים זה יוצא בערך 80 ש"ח לחודש
המטרה לחשב בעלות ההוצאות החודשית גם את ההוצאות הלא קבועות שבסוף נופלות על אותו חישוב בדיוק של ההוצאות וההכנסות החודשיות

• הוסף לסימניות
אם אפשר להעלות הוצאות שלא מחשבים אותם בעיקרון בהוצאות החודשיות או השנתיות
עם חישוב המחיר מחולק לפי תוחלת החיים של המוצר או הוצאה שמוציאים פעם בכמה שנים לחשב כנ"ל
לדוגמא אם מקרר עולה 8000 ותוחלת החיים שלו היא 8 שנים זה יוצא בערך 80 ש"ח לחודש
המטרה לחשב בעלות ההוצאות החודשית גם את ההוצאות הלא קבועות שבסוף נופלות על אותו חישוב בדיוק של ההוצאות וההכנסות החודשיות
מאוד קשה לדעת, כי איך אני אדע כמה זמן המקרר או המכונת כביסה יחזיקו?
זה דם משתנה בין חברה לחברה

• הוסף לסימניות
יותר פשוט להשאיר סכום כסף של כמה אלפים בקרן כספית, ולהשתמש בו כאשר צריכים אותו. כי אני לא מבין: איך תחשב את הדברים האלה?
אם צריך לעשות איטום לגג של הבניין? אם נשרף המנוע של המעלית? אם יש הוצאה רפואית לא מתוכננת?

• הוסף לסימניות
הכלל שמאוד כדאי לעמוד בו,
"תמיד בחשבון הבנק יהיה לפחות סכום של 2 משכורות בתור רזרבה",
שיהיה בשביל הוצאות לא צפויות כמו מכשיר חשמלי שנהרס, פיטורים וכדומה.

• הוסף לסימניות
הכלל שמאוד כדאי לעמוד בו,
"תמיד בחשבון הבנק יהיה לפחות סכום של 2 משכורות בתור רזרבה",
שיהיה בשביל הוצאות לא צפויות כמו מכשיר חשמלי שנהרס, פיטורים וכדומה.
לא בבנק אלא בפיקדון נזיל \ קרן כספית

• הוסף לסימניות
מאוד קשה לדעת, כי איך אני אדע כמה זמן המקרר או המכונת כביסה יחזיקו?
יש ממוצע כל שהוא
זה דם משתנה בין חברה לחברה
אני מדבר על החברות הסטנדרטיות הטובות שלדעתי רוב האנשים קונים

אני לא מנסה להבין כמה כסף צריך לשים בצד כל חודש, ואיך לנהל לפי זה את חשבון הבנק, רק לקבל תמונה מדויקת יותר של הוצאות והכנסות
כי בסופו של דבר מדובר בהוצאות קבועות לכל דבר ועניין אפילו שהם פעם בכמה שנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה