- הוסף לסימניות
שוב אני מבהיר לא מדו' ב1500 בתי אב אלא בזכאי נכות. וממחוז חיפה.אם תפסו עכשיו עוד 1500 אז אני כנראה היחידי שלא עשיתי
שוב אני מבהיר לא מדו' ב1500 בתי אב אלא בזכאי נכות. וממחוז חיפה.אם תפסו עכשיו עוד 1500 אז אני כנראה היחידי שלא עשיתי
המגזר כאן בפרוג מציף את זה לעצמו כדי להציף את זה ולבער את הנגע.עצוב לקרוא שככ הרבה חרדים מוציאים מהביטו"ל לא בצדק
אבל בודאות כותבת לכם שערבים מוציאים בהמוניהההם
אז לפני שהם ככ דואגים לאלה שבאמת צריכים שיפנו לכלל הציבור ולא למגזר מסוים..
אז נעשה את זה באופן מסודר ותתחילי להציף את כל הפשעים הנגעים החטאים של כלל המגזרים בארץ.???
לא מדובר כאן על פשיעה של מאפיות.
וחוצמ אם יש נגע שפושה בציבור החרדי צריך להציף אותו ולא להעלים ולטאטא מתחת לשטיח.
במיוחד שזה עושה חילול ד' וגורם נזק לכלל הציבור.
זה ממש לא סכום הקצבה החודשי.(כשאדם מקבל קצבת ASD גובה הקצבה הוא כ4500 ש"ח וניתן לקבל שנה רטרו)
אכן היה פרשייהשוב אני מבהיר לא מדו' ב1500 בתי אב אלא בזכאי נכות. וממחוז חיפה.
מה הקשר?????1500 גנבות ממגזר שלם בכל מחוז חיפה זה נחשב לקצת בהתחשב שזה ממחוז שלם ומתוכם יש הרבה אמיתים וכו' למשך כמעט שנה
בכל יום ממוצע נגנב מבני ברק 250 אופנים ועגלות מבנינים על ידי סודנים וערבים ועובדים זרים והמשטרה והערייה לא עושה כלום
למרות שיש סרטונים ברורים עם תמונה ברורה של הגנב
המשטרה לא עושה כלו![]()
לא שטויות ולא במיץשטויות במיץ!!!
מי שמגיש בקשה לביטוח לאומי חותם על ויתור סודיות כדי שביטוח לאומי יוכלו לברר את המסמכים מול הקופת חולים
וביטוח לאומי לא מקבל אבחונים פרטיים (בפרט לאי אס די)ובודק בקופה עצמה אם אכן עברו את האבחונים בקופה ולפי זה מאשר או דוחה
אולי לפני שנתיים קרה מה שקרה בבית שמש מאז ביטוח לאומי בכל הארץ דורשים רק מסמכים מקופת חוליםלא שטויות ולא במיץ
קצת לברר מה קרה בעיר בית שמש...
שטויות בהמון מיץ.לא שטויות ולא במיץ
קצת לברר מה קרה בעיר בית שמש...
שוב אני מבהיר לא מדו' ב1500 בתי אב אלא בזכאי נכות. וממחוז חיפה.
אף פעם אני לא מבינה את ההשוואה בין יהודי החרד לדבר ה' לבין ערבים וסודנים.על ידי סודנים וערבים ועובדים זרים
לצערינו יש הרבה ילדים שמקבלים נכות ולא חסר סיבותנכון ל : 01/10/2024נתונים סטטיסטיים
www.btl.gov.il
1,348 ילדים בכל חיפה מקבלים קצבת נכות
בדגש על זה שהם מחולקים על פני 18 שנים.נכון ל : 01/10/2024נתונים סטטיסטיים
www.btl.gov.il
רק 1,348 ילדים בכל חיפה מקבלים קצבת נכות
כולל ערבים חילונים ורוסים וכו
אני לא באה להשוות רק לומר שלחשבן 250 גניבות ביום של אופנים רגליות חשמליות עגלות בלוני גז פריצות לבתים ×שנה =88750 של גניבות בשנה בבני ברק הקטנה לבדאף פעם אני לא מבינה את ההשוואה בין יהודי החרד לדבר ה' לבין ערבים וסודנים.
ממש הם הדוגמא האישית שלנו... וכמותם אנחנו רוצים להראות... (ולהתנהג...)
ההשוואה הזאת היא אבסורדית בקנה מידה.
כאילו - הערבים עושים כך וכך? איזה יופי, בואו נחקה אותם...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים