הוצאת אינטרנט מהמחשב

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב שהאינטרנט שלו מסופק דרך נטסטיק ואני מעוניין לספק מהמחשב רשת למכשיר חשמלי שדורש חיבור באמצעות כבל האם ישנה אפשרות להוציא רשת מהמחשב? (נייח ווינדוס 10)

• הוסף לסימניות
כן. בלי ראוטר תצטרך להגדיר IP ידני. עם ראוטר (גם אם הוא לא מחובר) זה יעבוד ישר.
גם תלוי איזה מכשיר אולי תצטרך crossover cable

• הוסף לסימניות
אם אני יחבר לכבל יוצא מהראוטר למחשב זה צפוי לעבוד?
איך אני מגדיר IP ידני?

• הוסף לסימניות
חשבתי עכשיו, אולי הכי קל לעבוד בלי ראוטר:
במאפיינים של מתאם הנטסטיק להפעיל שיתוף.
upload_2018-11-9_10-59-44.png

upload_2018-11-9_11-1-53.png

תראה אם זה עובד...

• הוסף לסימניות
הבעיה שברגע שהמחשב מזהה שיש חיבור נוסף הוא כבר לא צורך את האינטרנט מהסטיק אלא מנסה לצרוך ממנו.
איך אני מגדיר לו שיקח משניהם בו זמנית או איזה לוקח ואיזה מקבל?

• הוסף לסימניות
בעיקרון מה שכתבו לך נכון

שים לב לחבר ל SWITH ולא לראוטר , כי הוא יחלק כתובות לא נכונות
כשאתה מבחר ב SWITCH המחשב שלך יחלק להתקנים האחרים ש ה GATEWAY זה הכרטיס הקווי שלך

אם אין לך סוויטש , אתה יכול להתשמש ביציאות LAN של ראוטר , אבל כבה בו את ה DHCP

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה