מידע שימושי הוצאת דרכון ביומטרי מהבית ללא צורך להגיע ללשכה!

• הוסף לסימניות
רגע לפני חופשות הקיץ, בשורה לטסים לחו"ל: החל מהיום (שלישי) בפעם הראשונה יהיה ניתן להוציא דרכון ביומטרי מהבית - מבלי להגיע ללשכה. לפי החוק שאישרה הכנסת, לפרק זמן מוגבל ניתן יהיה להנפיק דרכונים ותעודות זהות ביומטריות באמצעות הגשת בקשה מקוונת בלי צורך להגיע אישית לרשות האוכלוסין וההגירה.

בזכות הטכנולוגיה מתאפשרת הוצאת הדרכונים מרחוק, ויש כמה דגשים שכדאי להכיר לפני שניגשים להוציא את הדרכון מהבית.

התנאים להוצאת דרכון ביומטרי מרחוק

1. רק מי שהונפק לו דרכון ביומטרי בעבר.

2. אזרחים בני 18 ומעלה, כאלה שנמצאים בארץ והמחשב שאיתו הם נכנסים לאתר של רשות האוכלוסין וההגירה נמצא בכתובת ישראלית.

3. יש להוסיף תמונת פנים עדכנית, כמה שיותר דומה לזו שכבר נמצאת במאגר.

4. לא יתאפשר שינוי בפרטים הקיימים במאגר.

5. הדרכון יהיה תקף ל-5 שנים בלבד - התוקף שלו קצר מהדרכון הביומטרי שאנחנו מוציאים באחת הלשכות של רשות האוכלוסין וההגירה. זו גם הסיבה שלא ניתן להוציא ויזה חדשה לארה"ב כי נדרש תוקף ל-10 שנים.

• הוסף לסימניות
ניסיתי להזמין דרכון דרך האתר,
זיהוי דרך אשראי,

פתחתי אחכ את החשבון בנק שלי וראיתי שירד לי שקל ממשרד ראש הממשל בהתאם לכמות הפעמים שכתבתי את כרטיס האשראי שלי.
מצורף צילום מסך.
חשוב לי לציין שהיה כתוב במפורש שלא ייעשה שום שימוש בכרטיס,
אז מה זה אמור להיות??

1714941267093.png

קבצים מצורפים

• 1714940497335.png
    1714940497335.png
    KB 6.7 · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
זיהוי דרך אשראי,

פתחתי אחכ את החשבון בנק שלי וראיתי שירד לי שקל ממשרד ראש הממשל בהתאם לכמות הפעמים שכתבתי את כרטיס האשראי שלי.
מצורף צילום מסך.
אז מה זה אמור להיות??

צפה בקובץ המצורף 1641598
זה כדי לאמת את הכרטיס.
החיוב הזה מתבטל תוך כמה ימים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ככה זה בכל אתרי הממשלה

• הוסף לסימניות
זיהוי דרך אשראי,

מצורף צילום מסך.
אז מה זה אמור להיות??

צפה בקובץ המצורף 1641598
ואם לא ז תרמת קמת למדינה מה קרה 😉😉😉😉😉😉😉😉😉

• הוסף לסימניות
עבור ילד ניתן להוציא דרכון, ע"פ הנ"ל?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם יש דרך לקצר את התהליך של הנפקת דרכון? לא היה לי דרכון בעבר ולכן אין לי אפשרות להנפיק בדרך הנ"ל, תורים להנפקת דרכון יש רק עוד חודש- וזה רק אם אסע לצפון או לדרום. במרכז- שם אני גרה יש תורים לעוד יותר מחודשיים.
יש פיתרון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע אם יש הבדל בתורים?
כי ללא שינוי פרטים יש תורים
ובקשה לדרכון
זה תורים רק עוד 3 שבועות.

קבצים מצורפים

• 1730113263943.png
    1730113263943.png
    KB 17.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תורים להנפקת דרכון יש רק עוד חודש- וזה רק אם אסע לצפון או לדרום
בהמשך לאמור הרבה אנשים לא יודעים שיש תורים כמעט מהיום להיום לדרכונים ות.ז.
אחד שאי פעם עשה תעודת זהות או דרכון ביומטרי, נכנס ללשונית ''בקשה לדרכון או ת.ז. ללא שינוי פרטים'' ושם יש תורים בשפע בכל הארץ ובאופן מיידי
משהו יודע אם יש הבדל בתורים?
כי ללא שינוי פרטים יש תורים
ובקשה לדרכון
זה תורים רק עוד 3 שבועות.

ההסבר: שאחד שאף פעם לא רשם את עצמו באופן ביומטרי צריך פגישה מיוחדת עם נציגה, שאורך יותר זמן. (משהו כזה)

אנשים מחוסר ידיעה נכנסים ל'' בקשה לדרכון'' או ת.ז. וממתינים חודשים...

• הוסף לסימניות
בהמשך לאמור הרבה אנשים לא יודעים שיש תורים כמעט מהיום להיום לדרכונים ות.ז.
אחד שאי פעם עשה תעודת זהות או דרכון ביומטרי, נכנס ללשונית ''בקשה לדרכון או ת.ז. ללא שינוי פרטים'' ושם יש תורים בשפע בכל הארץ ובאופן מיידי

ההסבר: שאחד שאף פעם לא רשם את עצמו באופן ביומטרי צריך פגישה מיוחדת עם נציגה, שאורך יותר זמן. (משהו כזה)

אנשים מחוסר ידיעה נכנסים ל'' בקשה לדרכון'' או ת.ז. וממתינים חודשים...
בעצם אם קבעתי תור לביומטרי אין צורך להגיע פיזית...
אז אני אקבע ללשכה בצפת. נכון??
אודה לתגובתכם

• הוסף לסימניות
בעצם אם קבעתי תור לביומטרי אין צורך להגיע פיזית...
אז אני אקבע ללשכה בצפת. נכון??
אודה לתגובתכם
לא התכוונתי שלא צריכים להגיע ללשכה
אלא שיש תורים כמעט מהיום להיום וא''צ להמתין הרבה זמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה