דרוש מידע הוצאת דרכון זמני - עזרה דחופה מהמבינים

• הוסף לסימניות
קודם כל אשמח לשמוע בכמה מילים איך זה מתבצע בפועל מנסיון שלכם ואיך אפשר לעשות את זה במינימום הוצאה כספית.
שאלה שניה, במידה ועשיתי דרכון זמני, כשאשוב ארצה וארצה להפוך אותו לקבוע, אני משלמת סכום מלא או שזה חלקי מאחר וכבר שילמתי על הדרכון הזמני?

אודה לתשובות

• הוסף לסימניות
לא יודעת על דרכון זמני
אך באם יש לך אזרחות נוספת ואת מחזיקה בדרכון נוססף יש אופציה לעשות תעודת מעבר במקום הדרכון ז"ל (כמובן אופציה חד פעמית - ליציאה ולא משהו קבוע)

• הוסף לסימניות
אני אזרחית ישראל נטו..

• הוסף לסימניות
יודעים אם אפשר להוציא דרכון בשדה התעופה גם כשמדובר בהוצאת דרכון בפעם הראשונה?

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל דרכון בשדה התעופה, אני לא יודעת אם דרכון ראשון
אבל זה עולה בסביבות 800 ש"ח

• הוסף לסימניות
הכי כדאי לבוא ללשכה ולדבר עם המנהל כך שיתן לך להוציא דרכון זמני. העלות בלשכה היא בסביבות 400 ש"ח. אם את מעונינת הם עושים לך על המקום גם דרכון ביומטרי שאותו תקבלי במועד מאוחר יותר.
מנסיון, הביומטרי הגיע כשבוע וחצי לאחר מכן.

• הוסף לסימניות
וכמה עולה להוציא דרכון רגיל (לא זמני) בלשכה עצמה?

• הוסף לסימניות
יודעים אם אפשר להוציא דרכון בשדה התעופה גם כשמדובר בהוצאת דרכון בפעם הראשונה?
אפשר

וכמה עולה להוציא דרכון רגיל (לא זמני) בלשכה עצמה?
איזה גיל?
יש מחיר לתינוק - 90 ש"ח
למבוגר 200 ש"ח
יש עוד סוגי מחירים שונים שאני לא זוכרת.

דרכון זמני בשדה עולה לתינוק 450 ש"ח ולמבוגר 800 ש"ח
והוא תקף לשנה. אח"כ אני חושבת שצריך להאריך את התוקף שלו כמו דרכון רגיל.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה על התשובה המפורטת.
הבנתי שהדרכון הזמני הולך לפח בכל מקרה ואחר כך צריכים לשלם עוד 200 ש"ח לדרכון חדש.
יש לכם נסיון אחר עם זה?

• הוסף לסימניות
אין דרך אחרת.
גם אם יש לך את מי להפעיל בתוך הלישכה אין להם דרך לזרז את הדרכון הביומטרי.
תחשבי שזו תוספת מחיר שאת משלמת בשביל הזמינות של הדרכון באופן מיידי.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה