הוצאת הצ'יפ של קישורית wifi ו-3G

• הוסף לסימניות
היי.

האם ישנה אפשרות להוצאת הצ'יפ של ה-wifi ו-3G בסמארטפון, יש מישהו שעושה את זה?
את הwifi אני יודע שיש גמחי"ם שעושים, אבל יש מצב להוציא גם את ה3G בלי לפגום בקליטה של השיחות?

ישנם פיתרונות חילופיים, אבל אני מעוניין בניתוק פיזי בדווקא.

מדובר במכשירי המיני של סמסונג למינהם.

אודה על כל עזרה או מידע בעניין.

• הוסף לסימניות
אתה צריך למצוא דוח דומה למכשיר שאתה רוצה.
http://www.techinsights.com/uploade...ts/Mobile_Devices_Deep_Dive_Sample_Report.pdf

פה למשל רואים בעמוד 42 שיש מגבר לכל סוג תקשורת אז גם אם זה נקלט באותו ציפ. נראה לי שאם תוריד את המגבר של 3G אז הוא לא יוכל לקלוט את זה. לפעמים מספיק לנתק רק קו אחד לציפ. לא תמיד צריך להוציא אותו. אפשר לעשות את זה עם סכין יפנית.

לא לוקח אחריות.

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה, אבל אני לא מעדיף לנסות, ולקחת סיכון.
מעדיף לתת את זה לחנות/גמ"ח מקצועי, שכבר עשה את זה בעבר, ומוכן לעשות את זה כעת. כמובן, בתשלום.

תודה בכל אופן.

• הוסף לסימניות
את הVIFI יש דרכים לזהות ולהוריד את הG3 ניתן פשוט לשפוך דבק פנימה שלא יכלו להשתמש בזה

• הוסף לסימניות
תודה על המענה.
אבל לגבי ה3G, ההצעה שלך לא רלוונטית במידה ומעוניינים להמשיך ולהשתמש במכשיר אח"כ.. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה