הוצאת הקלטה ממכשיר c2 כשר- דחוףףףף

• הוסף לסימניות
יש לי הקלטה בתוך מכשיר c2 כשר אני חייבת להוציא את זה דחוףףףף האם יש דרך????

• הוסף לסימניות
אני עשיתי את זה מ-c2 מוכשר, אולי כך זה גם בכשר, את צריכה כבל מתאים לחיבור למחשב ובתיקיית ההקלטות יש לך את ההקלטה, רק להעתיק..
מצד שני, כנראה בכשר אין יציאה של USB כך שכנראה לא עזרתי...

• הוסף לסימניות
הבנתי צריך באמת לבדוק שזה נכון שאם מוצאים את גולת הפלסטיק בתוך חריץ המיקרו SD הוא עובד.

• הוסף לסימניות
אישית אני מעביר בבלוטוס למחשב אבל בכשר לא נראה לי שזה יעבוד כי העברת הנתונים בבלוטוס אמור להיות חסום.

• הוסף לסימניות
ראיתי כאלו שהוציאו וזה עבד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1215347:
הבנתי צריך באמת לבדוק שזה נכון שאם מוצאים את גולת הפלסטיק בתוך חריץ המיקרו SD הוא עובד.

ראיתי כאלו שהוציאו וזה עבד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1215347:

יש כאן מישהו שעשה את זה וזה עבד? אם כן איך בדיוק?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות אחרת.:
את אומרת באמון קולי הקלטה, הוא מיד מגיע לשם.
נותן לך להקליט ובשניה הראשונה את לוחצת הפסק.
הוא כותב הקלטה קצרה מידי.
אח"כ הוא נותן לך להכנס לרשימת הקלטות
את עומדת על ההקלטה הרצויה
ועושה מחק!

• הוסף לסימניות
אני הוצאתי את הדבק ויכולה להכניס כרטיס מיקרו,
הUSB לא עובד לי,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ד ה;1215453:
אני הוצאתי את הדבק ויכולה להכניס כרטיס מיקרו,
הUSB לא עובד לי,

האם הצלחת להוציא ולהכניס חומר?
איך מוציאים את הדבק?

• הוסף לסימניות
לוקחים סיכת משרד, מכופפים לצורת אנקול, תופסים את הגולה ומושכים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1216079:
לוקחים סיכת משרד, מכופפים לצורת אנקול, תופסים את הגולה ומושכים.

תודה רבה.
ההקלטה כבר קיימת בתוך המכשיר איך מעבירים אותה לכרטיס?

• הוסף לסימניות
אולי להשמיע את ההקלטה דרך כבל נגן למחשב ולהקליט למחשב

• הוסף לסימניות
את עומדת על ההקלטה ולוחצת על אפשרויות- העברה- כרטיס זיכרון.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;1216181:
את עומדת על ההקלטה ולוחצת על אפשרויות- העברה- כרטיס זיכרון.
בהצלחה!

תודה רבה רבה,
בטוח שזה אפשרי גם בכשר? אני פשוט לא רוצה לפתוח את המקום של הכרטיס אם לא בטוח שזה אפשרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה