הוצאת הרבה ערוצים כיחידים

• הוסף לסימניות
יש את האפשרות הזו, אבל היא נותנת להוציא רק בסטריאו. מישהו יודע את ישנה אפשרות להוציא הרבה ערוצים (מיקס שלם) כל ערוץ בנפרד כמונו בלחיצת כפתור אחת??

• הוסף לסימניות
איך את עושה את זה בסטריאו??
תמיד חיפשתי אפשרות כזו שתוציא לי את כל הערוצים אחד אחד בלחיצת כפתור. אשמח לדעת על איזה כפתור צריך ללחוץ :)

• הוסף לסימניות
אם מדובר על קיובייס, אז בחלון ה-Export צריך לסמן את הריבוע של Batch export בפינה העליונה ואז אפשר לסמן את הערוצים שרוצים לייצא.

• הוסף לסימניות
ולגבי מונו, בחלון ה-Export צריך לסמן את התיבה של mono downmix

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Srool;1973971:
ולגבי מונו, בחלון ה-Export צריך לסמן את התיבה של mono downmix

איפה האפשרות הזו נמצאת? לא מצאתי בחלון האקספורט כזו אפשרות.

• הוסף לסימניות
הקפצה...
אשמח אם מישהו יענה על השאלה שלי- היכן האפשרות הזו נמצאת (קיובייס 5)

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה של אלפא ביתא. אם בוחרים במונו- אז האפשרות של ערוצים נפרדים לא ניתנת. זה או או.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלפא ביתא;1975392:
איפה האפשרות הזו נמצאת? לא מצאתי בחלון האקספורט כזו אפשרות.

מצטער. לא מכיר את קיובייס 5. אני על 7.

• הוסף לסימניות
זאת אומרת שזו אחת התוספות של ה7 על ה5?
טוב, נזכור את זה לכשנעבור ל7... (או ל10, עד שזה יקרה :))

• הוסף לסימניות
הגרסה האחרונה היא 8.5.
אין מה להשוות ל-5. יש אין סוף שינויים ושדרוגים.

• הוסף לסימניות
אני מאד רוצה להשתדרג, אבל עדיין יש לי טראומה מהמעבר הקודם (מ3 ל5)...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה