הוצאת חשבוניות

• הוסף לסימניות
היי ריצתי לדעת
יש לי חנות - אני מוציאה שם חשבוניות דרך תוכנה א'
כרגע יש לי גם אתר - אני יכולה להוציא חשבוניות לרכישות מהאתר דרך תוכנה אחרת? יש עם זה בעיה?
תודה לכל המסייעים

• הוסף לסימניות
אפשר להוציא מכמה מערכות ,
יש הרבה שמוציאים חלק מהחשבוניות בצורה ממוחשבת וחלק בצורה ידנית ,
מה שכן , זה דבר שעלול לגרור בעיות של כפילויות או חסרים ,
צריך לשים לב מאד לא להוציא חשבוניות כפולות וכן ובסוף השנה / חודש/יים כשמגישים את החשבוניות לדיווח לזכור להגיש את כל החשבוניות שהוצאו מכל המערכות.

• הוסף לסימניות
חשוב!
לא לקבל הצעות להתנהלות דרך הפורום למי שיש לו מייצג ומגיש לו את הדיווחים.
רק הוא יקבע לכם את צורת ההתנהלות כי הוא יודע איך הוא עובד.
זה יכול לגרום לבעיות רציניות וחבל

בהצלחה

• הוסף לסימניות
היי ריצתי לדעת
יש לי חנות - אני מוציאה שם חשבוניות דרך תוכנה א'
כרגע יש לי גם אתר - אני יכולה להוציא חשבוניות לרכישות מהאתר דרך תוכנה אחרת? יש עם זה בעיה?
תודה לכל המסייעים
ככל ומשתמשים בשני תוכנות שונות כדאי להקפיד על ספרור שונה בכל תוכנה על מנת למנוע 2 חשבוניות עם מספר זהה.

ככל שיש לך מייצג צודק @יהודה מילר שכדאי לפעול על פי הנחיותיו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה