הוצאת לאחרונה ספר לאור? מה גרם לך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;1256804:
אם תחשבי את ההוצאות ואת הזמן לרוץ מחנות לחנות ולהבטיח לכל אחת נתח יפה ממחיר המכירה, כבר תגיעי לאותו הרווח המועט שנותנות ההוצאות הגדולות בלי כל הריצות האלה...

גם שיקול אבל ממש לא תכננתי לרוץ בעצמי, בשביל זה יש אנשים מסוימים שעושים את זה:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1256680:
כמה חנויות פרטיות יש?
הרשתות הגדולות השתלטו בכל מקום.

וכמה אנשים הולכים לקנות בחנויות אלו? מי שרוצה מבחר ונוחות קניה נכנס לגדולים למרות שלאור האינטרסים והשיקולים שלהם, סביר יותר להניח שבחנות הקטנה ימצאו את כל המגוון. אבל זה כוחו של הפרסום. האדם הקטן מהשוק שלא מודע למניפולציות, הולך לגדולים כשהוא רוצה ספר טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרוזה;1257224:
וכמה אנשים הולכים לקנות בחנויות אלו? מי שרוצה מבחר ונוחות קניה נכנס לגדולים למרות שלאור האינטרסים והשיקולים שלהם, סביר יותר להניח שבחנות הקטנה ימצאו את כל המגוון. אבל זה כוחו של הפרסום. האדם הקטן מהשוק שלא מודע למניפולציות, הולך לגדולים כשהוא רוצה ספר טוב.

הגדולים יותר יכולים להרשות לעצמם לעשות מבצעים שווים, (או לא..)
בחנויות הקטנות זה ממש נדיר.
וזה גם קורץ יותר לציבור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקהil;1256983:
גם שיקול אבל ממש לא תכננתי לרוץ בעצמי, בשביל זה יש אנשים מסוימים שעושים את זה:)
אם יש לך מישהו מסוים שעושה בחינם תני לי בבקשה את הפרטים...

• הוסף לסימניות
יש פה מישהו שלא ראה את 'אותי הוציא משם' הפסח הזה?..
זכיתי השנה להוציא את הספר הנ"ל עם הוצאת תפארת,
ואני חייבת לומר שאכן מדובר בהוצאה נדירה ומיוחדת במינה.
הספר של הר' קלר (המו"ל) משקף את ההתנהלות הבריאה של ההוצאה שלו,
שאני מאחלת לה שתתפתח ותאריך ימים בהצלחה רבה -
בגלל השקיפות, ההוגנות, החריצות, שיקול הדעת המחושב היטב, היחסים הטובים עם בעלי החנויות, וכמובן התנאים הטובים...
גרפיקה אשמח לעזור לך באישי יותר ארוך, כמו שאמרתי - אני ממש אחרי סיפור כזה עכשיו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה