תדפיסי עו"ש? אפשר להוריד מהאתר.פונים לבנק באמצעות הצ'אט ומבקשים מהם לשלוח תדפיסים.
את לא צריכה בשביל זה תדפיס מהבנקאני צריכה להוציא פרוט הוצאות - ולרשום איפה הוצאתי על העסק וכמה- ובגלל שיש לי דיירקט הוא כותב לי סכום גדול שירד באותו היום והוא כולל בתוכו כמה בתי עסק,
ואז כשאני לוחצת על הפרוט הוא כותב שאין נתונים במקום להראות לי איפה וכמה.
www.prog.co.il
www.prog.co.il
יש פרוט באתר של ישראכרט או ויזה כאל. להוציא משם זה לא מספיק?אני צריכה להוציא פרוט הוצאות - ולרשום איפה הוצאתי על העסק וכמה- ובגלל שיש לי דיירקט הוא כותב לי סכום גדול שירד באותו היום והוא כולל בתוכו כמה בתי עסק,
ואז כשאני לוחצת על הפרוט הוא כותב שאין נתונים במקום להראות לי איפה וכמה.
באתר עצמואני צריכה מלפני כמה חודשים.
תיקון: בשני האתרים ראיתי שרואים הסטוריה של יותר משנהבאתר עצמו
ישראכרט נותנים שנה אחורה
ויזה כאל שנים אחורה
אבל מן הסתם אפשר לפנות אליהם ולבקש דפי פירוט קודמים..
בעיקרון ,לא נותן לי פרוט יותר משנה - הוא לא מציג כלום רק מ- 03/24
באיזה אתר? ישראכרט או ויזה?לא נותן לי פרוט יותר משנה - הוא לא מציג כלום רק מ- 03/24
הדרך להוציא היא לא דרך דפי פירוטלא נותן לי פרוט יותר משנה - הוא לא מציג כלום רק מ- 03/24
עכשיו ראיתי בישראכרט שנתיים אחורה.ישראכרט
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: צפונבון ו-בריסקער תלמיד2 //