דרוש מידע הוצאת ספרים - "לאור" בירושלים - יש לכם מספר טלפון שלהם?

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי למצוא בחיפוש ברשת.

• הוסף לסימניות
יש הבדל?
אני לא יודעת לומר.
בעלי הוציא שם ספר לפני שנתיים ואנחנו צריכים שוב
(אני לא בבית ולכן אין לי את המספר מתוך הספר)

• הוסף לסימניות
מעדיפה טלפון אבל גם מייל יעזור. תודה רבה

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
היה לי ואני לא מוצאת...
מקוה שיעזור לך המייל שלהם.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לאחרונה פרסמו שהם לא מטפלים כיאה וכיאות בשאריות הגניזה ויש לקחת זאת בחשבון, במיוחד את אתם הולכים להתעסק איתם בספר תורני.

• הוסף לסימניות
אגב, מנסיון, דפוס איילון יותר טוב מהם באיכות ההדפסה.
עשיתי בשניהם וראינו את התוצאות.

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
היה לי ואני לא מוצאת...
מקוה שיעזור לך המייל שלהם.

בהצלחה!

עזר לי מאוד!! תודה רבה. שלחתי להם מייל חזרו אלי תוך שעה.

לאחרונה פרסמו שהם לא מטפלים כיאה וכיאות בשאריות הגניזה ויש לקחת זאת בחשבון, במיוחד את אתם הולכים להתעסק איתם בספר תורני.

מדובר אכן בספר תורני. לפי מה שהבנתי זה דפוס חרדי, לא?

אגב, מנסיון, דפוס איילון יותר טוב מהם באיכות ההדפסה.
עשיתי בשניהם וראינו את התוצאות.

בפעם הקודמת היינו ממש מרוצים והאמת שלא מתחשק לנו לעבור לדפוס אחר כי אנחנו כנראה נשתמש בגלופות הקודמות כדי לחסוך בזמן ועלויות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה