הוצאת קבלה עבור תשלום באשראי - לפי איזה תאריך?

• הוסף לסימניות
כשלקוח משלם בכרטיס אשראי (עבור עוסק פטור), התשלום עובר אל לאומי-מאקס, ומגיע אלי רק ב-6 לכל חודש.

כשאני מוציא קבלה, איזה תאריך פרעון יש לרשום?
את מועד התשלום ביום בו ביצע אותו הלקוח, או את מועד התשלום שזה עבור אלי לבנק מחברת האשראי?

וכעת זה יותר רלוונטי כלפי תשלום שבוצע ע"י הלקוח בחודש הנוכחי, ויעבור אלי רק בחודש הבא שהוא בשנה הלועזית הבאה.

(כשאני מנסה להפיק קבלה בתוכנה של חשבונית אונליין זה ממלא לי אוטומטי את התאריך של ה-2 לחודש שאחרי הזמן בו אני מפיק את הקבלה, אבל זה נותן לי אפשרות לשנות ידנית).

• הוסף לסימניות
מבחינת העוסק ברגע שהלקוח שילם, הוא מחוייב להנפיק קבלה, כך שיש להוציא קבלה עם תאריך של יום התשלום.
תאריך הפירעון הינו ביום קבלת התשלום מאת חברת האשראי, במקרה דנן ב- 6 לחודש העוקב. כמו כל קבלת תשלום בשיק דחוי, שתאריך הפירעון הוא יום הפקדת השיק.

• הוסף לסימניות
ואז, בדוח השנתי, באיזה דו"ח זה אמורים להכליל את זה? של השנה הנוכחית, או השנה הבאה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם תאריך הפרעון בשנה הבאה, וממילא הכסף נכנס אלי רק בשנה הבאה, מה הסברא שזה יחושב בדו"ח כהכנסה של השנה הנוכחית?
האם זה דבר שנתון לבחירה שלי אם לחשב את זה בדו"ח של השנה הנוכחית או השנה הזו?

בנוסף: את העמלה שחברת האשראי לוקחת, אני יכול לחשב בהוצאות?

• הוסף לסימניות
אם תאריך הפרעון בשנה הבאה, וממילא הכסף נכנס אלי רק בשנה הבאה, מה הסברא שזה יחושב בדו"ח כהכנסה של השנה הנוכחית?
את התשלום-התקבול קיבלתם בשנה זו, את הכסף תראו בשנה הבאה..
בנוסף: את העמלה שחברת האשראי לוקחת, אני יכול לחשב בהוצאות?
כמובן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה