רכבים הוצאת רישיון נהיגה לבחורים במצב שנוצר

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
במצב שנוצר על ידי רשויות החוק ואכמ"ל שתכלס' בין אם יהיה חוק גיוס ובין אם לא, תיוותר הסנקציה המונעת רישיון נהיגה עד גיל 23,
מישהו יודע מה יהיה במקרה והבחור כבר באמצע התהליך ועשה כבר תאוריה, 28 שיעורים, וטסטים שנכשלו?
ז'תומרת האם יתנו לו לסיים את התהליך?
(זה המצב שלי כרגע)

• הוסף לסימניות
במצב שנוצר על ידי רשויות החוק ואכמ"ל שתכלס' בין אם יהיה חוק גיוס ובין אם לא, תיוותר הסנקציה המונעת רישיון נהיגה עד גיל 23,
מישהו יודע מה יהיה במקרה והבחור כבר באמצע התהליך ועשה כבר תאוריה, 28 שיעורים, וטסטים שנכשלו?
(זה המצב שלי כרגע)
לך תתייעץ עם בועז ביסמוט.

• הוסף לסימניות
(זה המצב שלי כרגע)
אני מקווה מאד שלא יעבור חוק
והחכים לא ירימו יד נגד לומדי התורה - לתת להם ״עונשים״ - סתם כי הם לומדים תורה...

• הוסף לסימניות
גם אם לא יעבור החוק יהיה אסור רישיון.
זה חלק מהסנקציות שעתידות להתווסף ממילא בעוד כחודש

• הוסף לסימניות
גם אם לא יעבור החוק יהיה אסור רישיון.
זה חלק מהסנקציות שעתידות להתווסף ממילא בעוד כחודש
מאיפה הבאת את זה?
אין דבר כזה להוסיף סנקציות שאינם בחוק, וודאי שלא רק על חרדים. (אנחנו עדין לא בגרמניה הנאצית).

• הוסף לסימניות
מאיפה הבאת
ב20.11 בג"ץ נתן לממשלה אולטימטום להחמרת הסנקציות תוך 45 יום (כבר עבר מאז שבוע וחצי) ולהוספת סנקציות חדשות ביניהם מניעת רישיון
וזה גם ללא חוק גיוס
ןאח"כ היועמשית פנתה לביבי בנושא
תראה פה
downloadfile.jpg

• הוסף לסימניות
מאיפה הבאת את זה?
אין דבר כזה להוסיף סנקציות שאינם בחוק, וודאי שלא רק על חרדים. (אנחנו עדין לא בגרמניה הנאצית).
הם מוסיפים מה שמתחשק להם
אין שום סנקציה בחוק
גם לא ביטוח לאומי וכו' הכל רעיונות של היועמשית

• הוסף לסימניות
הם מוסיפים מה שמתחשק להם
אין שום סנקציה בחוק
גם לא ביטוח לאומי וכו' הכל רעיונות של היועמשית
ביטוח לאומי זה פלפול בדברי החוק.
רשיון לא.
אין דבר כזה לעשות סנקציות סתם כך ודאי שלא רק לחרדים

• הוסף לסימניות
אני מקווה מאד שלא יעבור חוק
והחכים לא ירימו יד נגד לומדי התורה - לתת להם ״עונשים״ - סתם כי הם לומדים תורה...
החכים כן יצביעו כי מה שגדולי ישראל שהם נשמעים להם - אמרו
בינתיים אמרו אור ירוק לדיונים ולחוק במתכונתו הנוכחית

• הוסף לסימניות
ציטוט לשון החוק:

"על תלמיד ישיבה שלא התייצב לשירות סדיר או שלא קיבל פטור משירות ביטחון יחולו, על אף האמור בכל דין, כל עוד לא התייצב לשירות סדיר או קיבל פטור כאמור, הוראות אלה:
1) לא יינתן לו רישיון נהיגה עד שימלאו לו 23 שנים, והכל למעט אם ועדת החריגים כמשמעותה בסעיף 26טז6 התירה לו, להחזיק רישיון נהיגה; מטעמים מיוחדים, שיקבע שר הביטחון בתקנות באישור ועדת החוץ והביטחון."

• הוסף לסימניות
אין דבר כזה לעשות סנקציות סתם כך ודאי שלא רק לחרדים
כנראה שאתה לא שומע את ההצהרות של החכי"ם
השמאלנים אין להם בעיה גם להצביע בעד חוק שאוסר על הצבעה בבחירות של החרדים
בית המשפט לא יעצור בעדם

• הוסף לסימניות
השמאלנים אין להם בעיה גם להצביע בעד חוק שאוסר על הצבעה בבחירות של החרדים
בית המשפט לא יעצור בעדם
יעצור
גם אסירים בבתי כלא מצביעים , אז לא גרענו מהם
גם לגבי רשיון נהיגה, סיכויים קלושים שבגץ יתן לזה

• הוסף לסימניות
שם זה מניעת סבסוד ולא חופש הביטוי וזכות בסיסית לנהיגה
בגץ חשב על הרעיונות בגלל שהם הופיעו בטיוטת חוק הגיוס..
יש פה כמה כועסים על ההודעה הקודמת שלי - לא הצלחתי להבין למה, אולי הם חושבים שלומדי תורה במדינת ישראל אמורים לקבל סנקציות - רק כי הם לומדים תורה (כל לומד תורה - ואפילו אם יעמדו ביעדים)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בגץ חשב על הרעיונות בגלל שהם הופיעו בטיוטת חוק הגיוס..
יש פה כמה כועסים על ההודעה הקודמת שלי - לא הצלחתי להבין למה, אולי הם חושבים שלומדי תורה במדינת ישראל אמורים לקבל סנקציות - רק כי הם לומדים תורה (כל לומד תורה - ואפילו אם יעמדו ביעדים)
המחאה היא על התגובה החצופה שלך כאילו החכי"ם עושים דברים על דעת עצמם בנושא הגיוס
כאילו שלא הרבנים הם אלו שמחליטים על מה מצביעים ועל מה לא

• הוסף לסימניות
המחאה היא על התגובה החצופה שלך כאילו החכי"ם עושים דברים על דעת עצמם בנושא הגיוס
כאילו שלא הרבנים הם אלו שמחליטים על מה מצביעים ועל מה לא
אני בטוחה (וגם אתם בטוחים) שהרבנים היו מעדיפים שלא יהיה את הסעיפים האלו.
אז עדיין לא הבנתי על מה הכעס.
מותר לומר שזה הזוי שיש ״סנקציות״ על לומדי תורה במדינת ישראל - רק בגלל שהם לומדי תורה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה