המדריך היומי הוראות כלליות למשתמשי הפורום , איך לבקש עזרה ? ואיך לשאול שאלה ?

• פותח הנושא bris
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם תוכלו לעזור...
מישהו שמע על זה שאין אפשרות להתקין אוטוקאד כאשר תמותקנת על המחשב תוכנת
visual studio טכנאי המליץ לפרמט את המחשב להתקין אוטוקאד ואח"כ ויזואל
השאלה אם אני מוחקת את התוכנה ( ללא פירמוט) אני יצליח להתקין אוטוקאד

תודה

• הוסף לסימניות
מחקתי במחשב מתאם תצוגה ובטעות גם הסרתי אותו לגמרי כך שכרגע כל התצוגה של המחשב גדולה
זה המתאם שמחקתי AMD Radeon HD 6310 אם יש מישהו שיכול להדריך מה אפשר לעשות כי שהרוזולציה תחזור למצב הקודם??

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש דרך למחוק כרטיס גרפי, פשוט מוציאים אותו החוצה.
אם הבעיה היא רק הרוזולציה, אפשר לשנות את הגודל בהגדרות תצוגה.

• הוסף לסימניות
איך מצטרפים לקהילה מקצועית?

לוחצים על שם המשתמש שמופיע על המסך ואז יש שם אפשרות של הצטרפות לקהילות
בתוך הקהילות כל אחת מהם יש לה את התנאים שלה שולחים בקשה אם תיאור הסיבה להתאמה לקהילה ואז [תלוי בנסיבות] ההצטרפות מאושרת או שלא.

• הוסף לסימניות
ניסיתי לפתוח נושא חדש של שאלה ויש לי חלון שכתוב שם תגיות ואני לא יודעת מה למלא בו

• הוסף לסימניות
ניסיתי לפתוח נושא חדש של שאלה ויש לי חלון שכתוב שם תגיות ואני לא יודעת מה למלא בו
למטה צריך למלאות משהו בנושא השאלה
מילה או יותר
למשל נאבד לי בקבוק יקר באוטובוס ואני רוצה לפרסם
ארשום:
1685342205189.png

בין מילה למילה לעשות פסיק,
בהצלחה

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להגיע ל"עזרה" כדי לשאול שאלות?

• הוסף לסימניות
כמה זמן לאחר ההרשמה אפשר לכתוב תגובות ב"קהילות היוצרים"

• הוסף לסימניות
איך אני מסירה את מה שכתוב למטה "לחתימה עסקית........"???
בכל הודעה זה נשלח

• הוסף לסימניות
אני עדיין לא הבנתי איך אני בתכל'ס שואלת שאלה בנושא חדש...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני אכתוב בקצרה 2 כללים , אולי נשדרג את ההודעה בהמשך.

הדברים נכתבים בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד, ומיועדים לכלל המשתמשים.
הבקשות להלן , מיועדות נטו לטובת הנעזרים כאן בפורום.

1. חיפוש.
לפני שאתה שואל שאלה, חשוב רגע, האם זה הגיוני שמשהוא כבר שאל את זה?
אם זה סביר (וב 95 אחוז מהמקים זה כך) אנא עשה חיפוש קצר בפורום (יש קוביה בצד שמאל למעלה) ואפשר גם לחפש ישירות בגוגל בהודעות של פרוג.
פשוט לרשום בשורת החיפוש את המילים
קוד:
 site:prog.co.il
ואז את מחרוזת החיפוש הרלוונטית.
מצ"ב סירטון קצרצר.

כי מה שקורה כעת ששואלים את אותם שאלות בערך 100 פעם והתשובות לא באמת משתנות , אבל העונים אין להם כוח לכתוב מחדש כל פעם.
כעת זה בגדר המלצה, אולי בהמשך אם נראה שהנעזרים לא מחפשים , שאלה נדושה שחיפוש היה מעלה בה תוצאות רלוונטיות תחסם/תמחק.

2. כבר כתבו על זה כמה לפני , ואולי הם יעשו כאן העתק/הדבק, אנא פרטו כמה שיותר על הנושא .
שאלות כלליות כמו "למה המחשב עובד לאט?" או "למה אין לי שמע?" לא יענו בצורה מקצועית .

בברכת תודה רבה וישכ לכל המסייעים כאן בפורום.

• הוסף לסימניות
אני בעיקרון כותבת דרך הודעה \ פרסום של מישהו כאילו אני כותבת תגובה [צירפתי צילום מסך]
אז אני שואלת איך אני יכולה לכתוב בלי להיכנס לתגובה

קבצים מצורפים

• יעל צילום מסך פרוג.png
    יעל צילום מסך פרוג.png
    KB 434.7 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
לגלגל עד תחתית העמוד ושם פשוט לכתוב וללחוץ על כתבו תגובה. כמו ההודעה שכתבתי עכשיו.
החיסרון בכך, שכאשר קייימות תגובות רבות באשכול לא תמיד ניתן להבין לאיזו תגובה היא (התגובה שנכתבת כעת) משתייכת.
ולכן רצוי ללחוץ על השב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה