נכתב ע"י תמנתי;903042:הנה אני מצרפת משהו חמוד מאד שעכשיו הכנתי לילדה בת שנה וחצי במסרגה אחת.
את יכולה להתאים. אם לא, יש לי מלא ג'ורנלים כי אני משתמשת בסריגה לכפות על עצמי הפוגה מהמחשב. את מוזמנת לבוא לבחור מה את רוצה.
תעלי תמונה לסיוםנכתב ע"י רותי12;903330:אני רוצה שמלה !(לשבת)
נכתב ע"י חנון;903835:בחנות צמר שרה יש ג'ורנלים יפים, כמו"כ המוכרת מייעצת ועוזרת
חגי 11 ירושלים 02-5375802נכתב ע"י תמנתי;903934:פניה מיחזקאל, לא זוכרת איזה בדיוק.
נראה לי שהפניה השניה כשעולים על יחזקאל מכיכר השבת, ימינה וזה כמה מטרים מצד ימין.
נכתב ע"י חנון;903944:חגי 11 ירושלים 02-5375802
מכיוון כיכר השבת פניה ראשונה ימינה
סליחה שלא פירטתי...נכתב ע"י תמנתי;903949:תודה, לא זכרתי בדיוק. אבל מכיכר השבת, פניה ראשונה ימינה על יחזקאל ולא מאה שערים, שטראוס או מלכי ישראל.
תמנה, תודה!נכתב ע"י תמנתי;903162:תרגום של הוראות סריגה ע"י גוגל זו בעיה.
בכל אופן יש פה אתר שלם עם סריגות כל מיני
http://www.crochet-school.co.il/216772/דוגמאות-סריגה-כתובות-בעברית
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים