בקשה הוראות לקורג pa 600 בעברית

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להגיד לי איך אני נרשם לפורום מוזיקה?
ניסיתי לשלוח בקשה וזה לא נענה לי

• הוסף לסימניות
נכנס לפה
מחפש את הקהילה הזו ופועל לפי ההוראות שם
1606336805683.png

• הוסף לסימניות
איך מכניסים כרטיס זיכרון לאורגן PA600

• הוסף לסימניות
ואחרי שלוחצים על זה? איך מגיעים לתוכן הכרטיס?
תודה ענקית

• הוסף לסימניות
ואחרי שלוחצים על זה? איך מגיעים לתוכן הכרטיס?
תודה ענקית
מגיעים למסך שבצד שמאל (במסך - לא על האורגן) יש לחצן שכתוב עליו DISK ושם אמור להיות שני שורות
הראשון אמרו להיות זיכרון הפנימי של האורגן DISK KORG
השני אמור להיות הדיסק און קי
כל המידע הנ"ל ע"פ האורגן שלי שזה PA700
תבדקי שזה דומה

• הוסף לסימניות
מגיעים למסך שבצד שמאל (במסך - לא על האורגן) יש לחצן שכתוב עליו DISK ושם אמור להיות שני שורות
הראשון אמרו להיות זיכרון הפנימי של האורגן DISK KORG
השני אמור להיות הדיסק און קי
ויש גם אפשרות של כרטיס זכרון חיצוני
כי זה לא און קי - שמתי כרטיס
ותודה ענקית על העזרה!!!!!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מי שמעוניין בחוברת הדרכה לקורג pa600 חוברת עבה של 422 עמודים יכול ליצור קשר עם 0533151440

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה