www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
לא אבל ממש תודה!!!!!!אולי זה יעזור?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
חוברות הדרכה לאורגניות
שלום. אני מחפש להשיג חוברת הדרכה בעברית לאורגנית קורג PA600. יש חנות בשם מוזיקטון שנותנת ללקוחותיה חוברת הדרכה בעברית, האם מישהו יודע מה טיבה ואיכותה של החוברת שהם נותנים? (בסיסי, מתקדם וכו')www.prog.co.il
![]()
![]()
חוברת הוראות בעברית לPA600
מישהו העלה פה לג'מבו מייל וזה נמחק יש למישהו? זה יעזור לי תודה. נ.ב. איזה סגנון מקצב יש לשירים הלילה הזה-שוואקי, מהפכה של שמחה, מוכנים אורי דוידי ודומיהם? תודה רבהwww.prog.co.il
עזר ?![]()
מקצב - אשכול מקצבים
מי שיש לו סט טוב שיפנה אלי בפרטי (לגבי החלפת סט)החלפתי עם כמה פה כבר (אני פשוט מעניין אותי לקחת סטים של אחרים ולערוך אותם)www.prog.co.il
יש הדרכה אולי לאורגן יאמהה PSR-s670?
תודה מראש!
ממש תודה מישהו יכול ממש לסכם לי מה ההבדל בין pa 600'700'800'900'1000הנה ל700 טוב גם ל600 בהצלחה.
מישהו יכול לשאול בפורום מוזיקה?ממש תודה מישהו יכול ממש לסכם לי מה ההבדל בין pa 600'700'800'900'1000
ב700 יש הקלטה mp3 וכניסה למיקרופון.ב600 אין מיקרופון והקלטה פנימית באחרים נראה לי שיש לא בטוח
אם יבואו לך בגורזינית מה תעשה?יש למישהו חוברת הוראות של PSR-s670 לא משנה באיזו שפה?
תודה רבה!!!
אלו שני אורגנים יותר ישנים מאשר ה700אבל 900 ו800 זה יותר טוב מ700 לא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים