- הוסף לסימניות
קיבלתי את המשחק הזה במתנה,
ההוראות הן באנגלית,
מישהו יכול להסביר לי את המשחק?
ההוראות הן באנגלית,
קיבלתי את המשחק הזה במתנה,
ההוראות הן באנגלית,
צפה בקובץ המצורף 869421
www.prog.co.il
זה לא ממש אותו משחק,![]()
עזרה - הוראות למשחק אונו UNO
אמרו לי שזה כמו הטאקי אבל זה כרטיסים שונים אשמח אם מישהי יכולה להסביר לי איך זה הולך תודהwww.prog.co.il
אני חושבת שזה קצת שונה,האם זה משחק UNO? אם כן, אוכל לעזור לך
לא מוצאת אותו כרגע,אם תעלי תצלום של חוברת ההוראות אשמח להסביר לך מה כתוב
נכון בטאקי יש את המחליף צבעים? אז פה יש אותו עם הספרה 2,את מכירה טאקי? אותו דבר פשוט יש קלף +4 (אולי אצלך זה +2) שכשאני מניחה אותו- השחקן הבא בתור צריך לקחת 4 כרטיסים מהערימה
וכאשר למישהו יש רק כרטיס 1 ביד- הוא חייב לצעוק UNO(אולי אצלך זה DOS), אחרת, אם משהו אמר זאת לפניך- את צריכה לקחת 4 קלפים...
מקווה שעזרתי...אם יש עוד שאלה- בכיף!
לאאת צריכה הוראות של טאקי?
| כל כלפי המספרים (1, 3-10) | לפי המספר הכתוב בהם |
|---|---|
| Wild DOS | 20 נקודות |
| Wild # | 40 נקודות |
וואו אלופההההההההה.האמת- עשיתי פה חתיכת עבודת תרגום
מכל הלב
תהנו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים