דרוש מידע הוראות קבע על כרטיס אשראי חדש

• הוסף לסימניות
קיבלתי כרטיס אשראי עם תוקף חדש לאחר שהקודם פג תוקפו.
האם אני צריך להודיע לכל החברות שיש לי אצלם הוראת קבע על הכרטיס, שיעדכנו את התוקף החדש?
אני לא מדבר על רכישה שתפסה מסגרת אלא כביש 6 פלאפון וכד'

• הוסף לסימניות
קיבלתי כרטיס אשראי עם תוקף חדש לאחר שהקודם פג תוקפו.
האם אני צריך להודיע לכל החברות שיש לי אצלם הוראת קבע על הכרטיס, שיעדכנו את התוקף החדש?
אני לא מדבר על רכישה שתפסה מסגרת אלא כביש 6 פלאפון וכד'
מה שמוגדר הוראת קבע, זה עובר אוטומטית

• הוסף לסימניות
אפילו אם ביטלת כרטיס, ההוראות קבע נגבות מכרטיס אחר שרשום על שמך מאותו חברת אשראי.
אבל לא כל הגביות הקבועות מוגדרות כהוראות קבע, כדאי לך לבדוק בפירוט חשבון

• הוסף לסימניות
בד"כ הכל עובר אוטומטית
אבל , האחריות שלכם לעקוב ולוודא שהכל עבר ועובד תקין.
(אצלי לדוג' היה בעיה עם העברת הו"ק של חברת חשמל...)

• הוסף לסימניות
אותו מספר כרטיס?
הכל ממשיך כרגיל (בכל אופן בכרטיס שלי שהוא של ישראכרט)
העברת הוראות הקבע שדובר פה, זה לכרטיס עם מספר אחר (שהוא המשך של הקודם)

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים יש פשלות ולא הכל עובר!!
חשוב לבדוק שהתשלום יורד
ולתקן לפני שיגבו ריבית
אפשר לבקש להוריד את הריבית במצבים כאלו ולהסביר את המצב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה